2019-09-05 15:45:28
Φωτογραφία για Καταφύγιο από τον τυφώνα Dorian βρήκαν δεκάδες σπάνια αυτοκίνητα
DeLorean συγκεντρώθηκαν στην αποθήκη της αναγεννημένης εταιρίας κατασκευής και

αναπαλαίωσης τους στην Καλιφόρνια. Ευχόμαστε πως θα «ζήσουν» για να συμμετέχουν ξανά σε μία επέτειο της ταινίας Back To The Future.

Όταν μιλάμε για μια φονική καταιγίδα, όπως ο τυφώνας Dorian, η προστασία των οχημάτων αποτελεί δευτερεύουσα μέριμνα σε σχέση με την προστασία των κατοίκων, των κατοικίδιων ζώων και την ασφάλεια των πρώτων ανθρώπων που φτάνουν στα σημεία της καταστροφής.

Αν είστε φίλοι του αυτοκινήτου και ιδιαίτερα των κλασικών και σπάνιων όπως τα DeLorean (θυμηθείτε το όχημα στην ταινία Back to the future) τότε θα κάνετε ό, τι μπορείτε για να τα προστατεύσετε. Αυτό σκέφτηκαν και στην DeLorean Motor Company της Φλόριντα των ΗΠΑ. Εκεί έγινε η επανίδρυση της εταιρίας από ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών και εκεί βρίσκονται οι κεντρικές αποθήκες ανταλλακτικών και τα τμήματα αναπαλαιώσεων και συντήρησης. Με τον τυφώνα Dorian να πλησιάζει επικίνδυνα στο Ορλάντο πολλοί ιδιοκτήτες DeLorean τα έστειλαν στην εταιρία για να τα προστατεύσουν.


Ίσως το μόνο καλό πράγμα στην αργή πορεία του τυφώνα προς βορρά είναι ότι οι άνθρωποι έχουν περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν και να προστατευτούν. Κρίνοντας από τις εικόνες που δημοσίευσε η DMC Φλόριντα στη σελίδα της στο Facebook, δεν φαίνεται να ήταν εύκολη η συγκέντρωση και… στοίχιση των sport αυτοκινήτων στον χώρο, αλλά με τα πρώτα κύματα της καταιγίδας να φθάνουν στην κεντρική Φλόριντα, αυτά τα αυτοκίνητα φαίνεται να είναι ασφαλή από τα στοιχεία της φύσης. Η DMC Florida βρίσκεται στο Ορλάντο, το οποίο αναμένεται να δεχθεί την μανία του τυφώνα μέχρι την Τετάρτη.

Η DMC Florida είναι μία από τις τέσσερις τοποθεσίες της DeLorean Motor Company, η οποία βρίσκει, αναπαλαιώνει και πουλά τα αυτοκίνητα DeLorean στην Αμερική.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ