2019-09-07 19:30:05
Φωτογραφία για Για πρώτη φορά η Apple θα μεταδώσει την παρουσίαση και στο YouTube ζωντανά
Η Apple εξελίσσεται στα μέσα επικοινωνίας σχετικά με τη διάδοση της κεντρικής παρουσίασης.  

Το event, το οποίο θα λάβει χώρα στις 10 Σεπτεμβρίου για να αποκαλύψει το iPhone 11, θα είναι διαθέσιμο και ζωντανά στο YouTube. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού μέχρι τώρα, η Apple δέσμευε το live στον ιστότοπό της και την αποκλειστική εφαρμογή στην Apple TV.

"Ελάτε μαζί μας για μια ειδική εκδήλωση της Apple από το θέατρο Steve Jobs στις 10 Σεπτεμβρίου στις 19:00. Ορίστε μια υπενθύμιση και θα σας στείλουμε μια ενημέρωση πριν από την έναρξη του προγράμματος ", αναφερει η περιγραφή του βίντεο στο κανάλι του YouTube της Apple.

Αυτό το άνοιγμα της Apple είναι ένα καλό σημείο για τους χρήστες του Διαδικτύου. Αρχικά, έπρεπε να είχατε μια συσκευή Apple για να δείτε τα βασικά μηνύματα ζωντανά στον ιστότοπο της Apple. Αργότερα, η ομάδα επίτρεπε στους χρήστες των Windows 10 να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Τώρα και το YouTube προστίθεται στη λίστα τώρα των διαθέσεων επιλογών.

Μικρή λεπτομέρεια: Η Apple θα κόψει τη ζωντανή συνομιλία κατά τη στιγμή της εκδήλωσης και έτσι οι χρήστες του Διαδικτύου δεν θα είναι σε θέση να εκφράσουν την άποψή τους σε πραγματικό χρόνο.
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξεκινούν σε 2 εβδομάδες...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξεκινούν σε 2 εβδομάδες...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ