2012-06-16 11:50:03
Φωτογραφία για ΜΑΡΤΙΝΣ: ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΠΑΡΜΠΟΣΑ ΑΛΛΑ...
O Μπαρμπόσα είναι ένα παίκτης που το όνομά του "παίζει" πολύ δυνατά τις τελευταίες μέρες στα μταγραφικά του Ολυμπιακού και φαίνεται πως ο ίδιος γνωρίζει για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, όμως το πρόβλημα είναι η Μπράγκα.

Ο ατζέντης του, Αντζελο Μάρτινς, είπε χαρακτηριστικά για για το θέμα: «Ναι, τον Χέλντερ τον ενδιαφέρει η προοπτική του Ολυμπιακού και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις μαζί μας», είπε ο αρχικά, αλλά πρόσθεσε, ότι «Οι διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα θα είναι δύσκολες».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "sday.gr", που επικαλείται πληροφορίες από την Πορτογαλία, η Μπράγκα ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις της από τα 3 εκατ. ευρώ. Η δουλειά μπορεί να γίνει με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο οι Πορτογάλοι δύσκολα ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Οπως και η Μπράγκα, η οποία πάντα πουλάει και ακριβά αλλά και πολύ δύσκολα. Πάντως από την πλευρά του παίκτη δινόταν χθες και μια άλλη διάσταση.

Ελεγαν χαρακτηριστικά, ότι «δεν υπάρχει συμφωνία. Ακόμα...», αφήνοντας ανοιχτό το θέμα και εννοώντας ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον Πορτογάλο, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιωνόταν από τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ;;;;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψήφο στο ΠΑΣΟΚ;;;;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ