2019-09-09 15:30:36
Φωτογραφία για O ANT1 ανακοινώνει την κριτική επιτροπή του THE FINAL 4  - Δείτε τα ονόματα
«The Final Four» Και οι τέσσερις είναι υπέροχοι! 

Τέσσερις κριτές... ένας κι ένας. Για πρώτη φορά σε μουσικό παιχνίδι, κριτές είναι τέσσερις καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, που όμως ο καθένας είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στον τομέα του. 

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), Νίκος Μωραΐτης, είδαν το κορυφαίο παγκοσμίως μουσικό παιχνίδι The Final Four, εντόπισαν τη μεγάλη σημασία που δίνει στην ουσία του τραγουδιού, είπαν το μεγάλο ναι και θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής. 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πριν από εκείνον η ποπ στην Ελλάδα ήταν ένα περιφερειακό, επιφανειακό είδος. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άλλαξε την ελληνική ποπ για πάντα και έγινε ο μεγαλύτερος Έλληνας σταρ του τραγουδιού. Με σπάνιο μέταλλο και μεγάλες συνθετικές δυνατότητες, τα τελευταία χρόνια δείχνει μία νέα, ώριμη πτυχή της διαχρονικής μουσικής του. 


Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια και περφόρμερ που έφερε διεθνή αέρα στην ελληνική ποπ. Από τη δυναμική είσοδό της στη δισκογραφία μέχρι την κατάκτηση του κοινού της Eurovision και από εκεί σε μία δυναμική διεθνή καριέρα με αιχμή του δόρατος την Ισπανία και τις λατινόφωνες χώρες - το μέλλον και ο κόσμος της ανήκουν. 

Μιχάλης Κουινέλης (Stavento): Ο ράπερ που... άλλαξε πίστα στο ελληνικό hip hop. Μουσικά αεικίνητος, ανέμειξε το είδος που εκπροσωπεί με την ποπ, το λαϊκό στοιχείο, τα φυσικά όργανα, και δημιούργησε τραγούδια χωρίς φραγμούς, που υπερβαίνουν το παραδοσιακό κοινό του hip hop και γίνονται massive hit.

 Νίκος Μωραΐτης: Ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού (Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Μητροπάνο, Χατζηγιάννη, Ρέμο κ.α.) και τους έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του. 

Οι τέσσερις κριτές που θα ονειρευόταν να έχει απέναντί του κάθε νέος τραγουδιστής, είναι στο «The final four». Και οι τέσσερις είναι υπέροχοι και είναι στον ANT1.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ