2019-09-11 20:31:16
Φωτογραφία για Ιάπωνας απομνημόνευσε τα στοιχεία 1.300 πιστωτικών καρτών
Τη «φωτογραφική» μνήμη που διέθετε επιστράτευσε ένας 34χρονος Ιάπωνας προκειμένου να στήσει απάτη σε βάρος των κατόχων 1.300 πιστωτικών καρτών.

Ο Γιουσούκε Τανιγκούτσι, όπως είναι το όνομά του, φέρεται να κατάφερε να απομνημονεύσει τους 16ψηφιους αριθμούς των πιστωτικών καρτών, τις ημερομηνίες λήξεις τους και τους κωδικούς ασφαλείας που βρίσκονται στο πίσω μέρος των 1.300 πιστωτικών καρτών προκειμένου να προχωρά σε αγορές μέσω διαδικτύου.

Ο 34χρονος απέκτησε πρόσβαση στα στοιχεία των καρτών στο κατάστημα στο οποίο εργαζόταν και στο οποίο τα ανυποψίαστα θύματά του επισκέπτονταν.

Σύμφωνα με το ANN News ο Τανικγκούτσι πουλούσε τα προϊόντα που αγόραζε προκειμένου να παίρνει μετρητά στα χέρια του για να πληρώνει το ενοίκιο, τους λογαριασμούς του και το φαγητό του.

Αυτό που τον πρόδωσε ήταν η επιλογή του τα αγαθά που αγόραζε με τα κλεμμένα στοιχεία να αποστέλλονται στο σπίτι του καθώς η αστυνομία ακολούθησε τα ίχνη δύο σακιδίων αξίας 2.500 δολαρίων.

Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του 34χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν το σημειωματάριο στο οποίο είχε γράψει τα στοιχεία που «κατέγραφε» στο κατάστημα που εργαζόταν προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει στην απάτη που είχε στήσει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
IC 1805: The Heart Nebula
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
IC 1805: The Heart Nebula
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ