2019-09-11 20:07:21
Φωτογραφία για Το iPhone 11 Pro είναι 13% ταχύτερο από το iPhone XS για ταχύτητες 4G bit
Εκείνοι που περιμένουν το 5G με τα νέα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max έχουν σίγουρα απογοητευτεί γνωρίζοντας ότι η υποστήριξη δεν είναι παρούσα. Μένουμε στο 4G, αλλά υπάρχει κάποια σχετική πρόοδος. 

Η Apple δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ότι η ταχύτητα ήταν μεγαλύτερη χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η SpeedSmart ήταν σε θέση να κάνει μια πρώτη δοκιμή και αποκαλύπτει ότι το κέρδος είναι 13% σε σύγκριση με ένα iPhone XS. Δεν είναι καθόλου εξαιρετικό, αλλά όλοι συμφωνούμε ότι δεν είναι αμελητέο.

Οι άνθρωποι που πραγματικά αναμένουν μια μεγάλη διαφορά θα πρέπει να εγκαταλείψουν την ιδέα της αγοράς του iPhone 11 Pro ή του iPhone 11 Pro Max και να περιμένουν το iPhone 2020. Πράγματι, το iPhone 12 θα έχει υποστήριξη με ένα 5G modem για να φτάσει πολύ καλύτερες ταχύτητες (υποθέτοντας ότι οι εταιρίες θα είναι έτοιμες).

Η Apple ενσωματώνει ένα "βελτιωμένο" μόντεμ gigabit στο iPhone 11 Pro και στο iPhone 11 Pro Max. Μην περιμένετε να φτάσετε 1 Gb / s, κάνοντας μια δοκιμή.

The new #iPhone11 Pro and Pro Max include faster 4G LTE, how much faster? About 13% faster vs. iPhone Xs that's quite an improvement YoY. Looks like a faster better modem. #AppleEvent #SpeedSmart https://t.co/cHKHU5JZU4 pic.twitter.com/zRVaTKuuoD

— SpeedSmart (@SpeedSmart) September 10, 2019
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γήρας αμήχανο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γήρας αμήχανο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ