2019-11-11 10:21:31
Φωτογραφία για Aυτή η τροφή ανήκει στα superfoods του 2020 σύμφωνα με διατροφολόγους -Θωρακίζει τον οργανισμό, χαρίζει ενέργεια

Eίναι ένα από τα superfoods που επανέρχονται δυναμικά και θα μας απασχολήσουν περισσότερο τη χρονιά που έρχεται σύμφωνα με τους διατροφολόγους.

Αυτό το superfood δεν περιέχει γλουτένη, κάτι που το κάνει ιδανικό για ακόμα περισσότερες ομάδες ανθρώπων, που αποφεύγουν το αλεύρι, το ψωμί κι ό,τι άλλο την περιέχει. Είναι πλουσιότερο σε φυτικές ίνες από το στάρι, καθώς και άλλα πολύτιμα στοιχεία, τα οποία θωρακίζουν τον οργανισμό και χαρίζουν ενέργεια. Επιπλέον, είναι ιδανικό συνοδευτικό για τα κυρίως πιάτα σας, όπως το κρέας ή το ψάρι και μπορεί να σταθεί επάξια σε κάθε γεύμα -casual ή επίσημο.

Eίναι χαμηλό σε λιπαρά, ενώ διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε μαγνήσιο, το οποίο είναι εξαιρετικό για την καλή υγεία των οστών και για να διατηρούνται υψηλά τα επίπεδα ενέργειάς σας. Πολλοί το κατατάσσουν στα superfoods -και όχι άδικα. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η διακεκριμένη διατροφολόγος Monica Auslander Moreno, η οποία μίλησε για αυτή την τροφή στο στο USA Today.

Διαβάστε ποιο είναι το superfood για το 2020 στο Bovary.gr

Let's block ads! (Why?)


πηγη
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ