2019-11-18 23:00:28
Φωτογραφία για Το BlueFinder Tweak σας επιτρέπει να βρείτε το iPhone σας με οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth
Χάνετε το iPhone σας και καταλήγετε να ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας για αυτό; Το νεοεμφανιζόμενο tweak BlueFinder έχει σχεδιαστεί τότε μόνο για εσάς. Αυτό το έξυπνο νέο tweak Bluetooth καθιστά εξαιρετικά εύκολο να εντοπίσετε ένα iPhone που λείπει χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth που έχει συνδεθεί προηγουμένως στο iPhone. 

Πώς λειτουργεί είναι πολύ απλό... το BlueFinder tweak, κάνει το iPhone σας να αναβοσβήνει το φακό LED, να δονείται και να κάνει έναν ήχο κάθε φορά που ενεργοποιείτε οποιοδήποτε από τα αξεσουάρ Bluetooth δύο φορές. Έτσι, για παράδειγμα, στην περίπτωση των AirPods μπορείτε να ανοίξετε και στη συνέχεια να κλείσετε το καπάκι και στη συνέχεια να το ανοίξετε για άλλη μια φορά. Μόλις συνδεθούν τα AirPods με το iPhone σας για δεύτερη φορά, το iPhone θα αρχίσει να κουδουνίζει και θα αναβοσβήνει το φλας του. Ένα μεγάλο χαρακτηριστικό για αυτό το tweak είναι ότι το iPhone θα κουδουνίσει ακόμη και όταν είναι σε λειτουργία Silent (σιωπηλή).


Το BlueFinder λειτουργεί με όλα τα είδη των αξεσουάρ Bluetooth, όπως ηχεία Bluetooth και άλλα ακουστικά Bluetooth. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να περιορίσετε ορισμένες συσκευές να συνεργαστούν με το BlueFinder για να αποφύγετε ψευδείς συναγερμούς. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αυξήσετε τον αριθμό επαναλήψεων που συνδέεστε σε μέχρι και 5.

Για να είναι αποτελεσματικό το tweak του BlueFinder απαιτεί να πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

Οι ρυθμίσεις του Bluetooth πρέπει να ενεργοποιηθούν στο iPhone.

Το αξεσουάρ Bluetooth θα πρέπει να έχει ήδη υπουργοποιηθεί με το iPhone.

Το αξεσουάρ Bluetooth θα πρέπει να είναι σε περιοχή εμβέλειας Bluetooth του iPhone σας.

Δεν θέλετε το iPhone σας να αναβοσβήνει το φακό του, να δονείται και να κουδουνίζει ταυτόχρονα; Μπορείτε να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές συναγερμού από τη σελίδα ρυθμίσεων του tweak.

Μπορείτε να κατεβάσετε το BlueFinder σε οποιοδήποτε iPhone που τρέχει το iOS 11 μέχρι το iOS 13.3. Κοστίζει 1,50 δολάρια και είναι διαθέσιμο μέσω του repo του Packix.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ