2019-11-26 22:05:12
Φωτογραφία για Αντιδράσεις για την προκλητική αγορά JEEP από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας: 38.000 χιλιάδες ευρώ και ένα τζίπ!!!
          To Jeep της οργής. Σάλο έχει προκαλέσει η εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας για αγορά ενός ΤΖΙΠ 2000 κυβικών, για τις μετακινήσεις του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη. 

     Οι δημότες επιστράτευσαν το χιούμορ τους λέγοντας: "Μιά καλή ιδέα είναι η μαζική αγορά πολλών τζίπ από τους Βονιτσιάνους, το ίδιο ακριβώς τζίπ. Θα είμασταν όλοι σαν αδερφάκια", "Κατά ξηράν jeepαρα, αίντε και στο αέρα τώρα σύντομα ελικόπτερο για να αγναντεύεις τα ψηλά βουνά", "Το ζητούμενο είναι ότι σε μια εποχή που οι δήμοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα λειτουργίας λόγω περικοπών, ο δήμος Ακτιου Βόνιτσας αποφασίζει να προβεί στην αγορά πανάκριβου μέσου για τις μετακινήσεις του δημάρχου", "Το δέρμα των καθισμάτων προέρχεται από φάλαινα;", "Σκορπιούνται τα χρήματα για φρου-φρου, τι στιγμή που υπάρχει εγκατάλειψη στα χωριά μας"... 

    Μεταξύ αυτών των όπλων αντίδρασης είναι και η σάτιρα και ενας φίλος αναγνώστης μας, τονίζει:


38 χιλιάδας ευρώ και ένα τζίπ!!

   Απαίτησε τζίπ και ιδού ο χαλασμός. Ποίο το κόστος του;  Απέχει των 38.000 ευρώ. 

    Τι δύναται  να κοστίζει 38000 ευρώ;  Το ετήσιο κόστος για  ένα ειδικό σύμβουλο;

  Ποία τα προσόντα του ειδικού συμβούλου; Η κατοχή τοσούτων γνώσεων, τα οποίας δεν κατέχει ένας διοικητικός υπάλληλος του Δήμου των 30 ετών υπηρεσίας και των 16.000 ευρώ ετησίως..

   Να υπήρχε εις και μόνο ειδικός σύμβουλος;  Είναι τετράκις.

   Σε εσέ υπάλληλε του Δήμου. Τριάντα οκτώ χιλιάδας το έτος. Πότε θα τα αντικρίσεις; Ούτε εις την αγκάλη του Μορφέα.

   Προς εσέ υποψήφιε του πλειοψηφούντος συνδυασμού. Γονυπετώς από χωρίο σε χωρίο, συγγενή σε συγγενή και απαιτούσες την ψήφο. 

   Προς εσέ φιλτάτη νεαρά που ενεδύθεις τα καλά σου και σε περιόδευαν ανα τα ρίμας και τας οδούς. Άλλοι τας τριάντα οκτώ χιλιάδας και εσύ περήφανα να σε τιμούν δια της θέσης ταμία σούπερ μάρκετ και εκεί… Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ