2020-01-14 16:41:18
Φωτογραφία για AirPods Pro: Η μείωση του θορύβου είναι χειρότερη με την ενημέρωση 2C54
Η ενημέρωση του AirPods Pro στο υλικολογισμικό 2C54 συνεχίζει να συζητείται έντονα. Κυκλοφορισε για πρώτη φορά στα μέσα Δεκεμβρίου και πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για μείωση της ποιότητας των προϊόντων, κάτι που συμβαίνει πράγματι όπως αποδεικνύει η Rtings .  

Ο ιστότοπος έχει ενημερώσει τη δοκιμή του και λέει ότι "τα αποτελέσματά μας έχουν δείξει μια αρκετά σημαντική πτώση στην απόδοση της μείωσης θορύβου, κυρίως στα μπάσα" . Συνεπώς, ο ήχος που προέρχεται από το εξωτερικό δεν είναι πλέον αποκλεισμένος καθώς και πριν.

Δεν είναι όλα κακά όμως με την ενημέρωση. Πράγματι, οι νέες δοκιμές δείχνουν ότι η απόκριση της συχνότητας έχει βελτιωθεί ελαφρώς, όπως και η ακρίβεια των μπάσων.

Η Apple απέσυρε την ενημέρωση νωρίτερα αυτό το μήνα , αλλά πολλοί χρήστες έχουν πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, η Apple χρησιμοποιεί τις ενημερώσεις λογισμικού των AirPods στο παρασκήνιο, χωρίς να ειδοποιεί τον χρήστη. Όσοι έχουν σήμερα το firmware 2C54 ενοχλούνται, ειδικά επειδή δεν μπορούν να επιστρέψουν στο προηγούμενο.

Για να ελέγξετε την έκδοση υλικολογισμικού για τα AirPods, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικές> Πληροφορίες, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε AirPods ή AirPods Pro. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στην γραμμή "Εσωτερική έκδοση προγράμματος".
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ