2020-01-25 07:24:39
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ…ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Άμεση διάθεση ενός δις δολαρίων από τον γνωστό μεγιστάνα της Νέας Τάξης, τον Τζωρτζ Σόρος, για νέες πολύχρωμες επαναστάσεις, (βλέπε ανατροπές ενοχλητικών καθεστώτων), κατά διαφόρων ηγετών που ενοχλούν τον μεγιστάνα της Νέας Τάξης, όπως έγινε γνωστό στο ετήσιο φόρουμ του Νταβός από εκπροσώπους του ιδρύματος Ανοιχτής Κοινωνίας που ανήκει στον Σόρος.

Το ενδιαφέρων του για το 2010 επικεντρώνεται εκτός των άλλων σε δυο άτομα και στα γεγονότα που σχετίζονται με αυτά. Ο πρώτος είναι ο Ντόναλντ Τραμπ και η φωτεινή εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ, για την οποία ο Σόρος δεν θέλει με τίποτα να επανεκλεγεί ο Τραμπ και το δεύτερο και εδώ είναι η εντυπωσιακή είδηση είναι ο Κινέζος πρόεδρος, Şi Cinping, ο οποίος είναι πρωτεργάτης της μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης της Κίνας, μια εξέλιξη που ανατρέπει κατά κάποιο τρόπο τα σχέδια τη Νέας Τάξης καθώς είναι ένα δύσκολα ελεγχόμενο μέγεθος.

Ο Σόρος κατηγορεί τον Κινέζο πρόεδρο ότι έχει γίνει δικτάτορας μετά την ουσιαστική διάλυση του κομουνιστικού κόμματος της Κίνας και ότι έχει συγκεντρώσει στα χέρια του «επικίνδυνη» εξουσία.

Θα’ χουμε πάντως μεγάλο ενδιαφέρων να τον παρακολουθήσουμε τι θα σκαρώσει και σε άλλα πεδία στην διεθνή σκηνή.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr



Αξιολογήστε Το

Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ