2020-01-26 11:45:39
Φωτογραφία για Eurovision: Αντιδράσεις από τους υποψήφιους για τη Στεφανία Λυμπερακάκη
Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που θέλουν να είναι οριστική η απόφαση της ΕΡΤ για την επιλογή της Στεφανίας Λυμπερακάκη ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Παρόλα αυτά, η ΕΡΤ τηρεί σιγήν ιχθύος αφού οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στα μέσα Φεβρουαρίου, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά των υπόλοιπων υποψηφίων.

 «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση γι' αυτό. Δεν έχει υπάρξει άλλωστε και καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ. Εμείς έχουμε καταθέσει την πρότασή μας και από εκεί και πέρα είναι επιλογή της ΕΡΤ» δήλωσαν στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» πηγές από την πλευρά της Minos EMI, η οποία έχει προτείνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου για την φετινή μας εκπροσώπηση. Οι One από την πλευρά τους δεν φαίνεται να έχουν κάποια ενημέρωση, αφού άτομα από το περιβάλλον τους δήλωσαν στην εκπομπή: «Δεν γνωρίζουμε κάτι. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κάποιον γι' αυτό».

Όσο για την Kida Ley, η οποία εκπροσωπείται από την δισκογραφική Polismusic, ο manager της Βίκτωρας Πολυδώρου ανέφερε: «Με την ΕΡΤ μιλήσαμε χθες. Δεν είχε βγει καμία απόφαση. Το τραγούδι μας πηγαίνει καλά γιατί είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι. Με την ΕΡΤ ότι έχουμε πει, τηρείται κατά γράμμα. Είναι άσχημο να βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος και να προσπαθεί είτε να διαμορφώσει γνώμη για δικούς του λόγους είτε να θέλει να κάνει τον μάντη για κάποια πράγματα, τα οποία είναι σοβαρά».

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ