2020-01-29 11:51:45
Φωτογραφία για Κοπή πίτας ΑΙΑ Αλυζίας
 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία του ΑΙΑ ΑΛΥΖΙΑΣ την Παρασκευή 25  Ιανουαρίου 2020 στο μαγαζί του "ΑΓΑ" στην ΚΑΝΔΗΛΑ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα, παρευρέθηκαν οι αθλητές της Ακαδημίας, ο προπονητής, οι γονείς και φίλοι της ακαδημίας.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Παλιογιαννης,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γκόλιας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ κ. Παπαχρήστος, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ κ. Κανταρελος  και οι  επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Γιώργος Λιάβας, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Μάκης Μπακαδημας καθώς και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ Σπύρος Γεωργουσης. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία, τους που έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς αθλητές μας. Τυχερός της βραδιάς ο αθλητής της κ-12 Βελόνας Δημήτρης που κέρδισε την αυθεντικη μπλούζα του Γιώργου Λιαβα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΒΑ

Ο ΑΊΑΣ ΑΛΥΖΊΑΣ θέλει να συγχαρεί θερμά τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και συντοπίτης μας ΓΙΏΡΓΟ ΛΙΑΒΑ για την ανάδειξη του στους τρεις κορυφαίους νέους ποδοσφαιριστές της σεζόν 2018-2019. Ο Γιώργος αποτελεί παράδειγμα- πρότυπο για τα παιδιά της περιοχής μας με την συνεχή του προσπάθεια και εξέλιξη πάνω στο άθλημα.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προβλήματα σε Facebook και Instagram
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προβλήματα σε Facebook και Instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ