2020-02-05 15:48:38
Φωτογραφία για Βαρύ πένθος για τον πρόεδρο του ΠΦΣ - «Έφυγε» η μητέρα του
Βαρύ το πένθος για τον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Απόστολο Βαλτά καθώς πενθεί την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, η οποία κατέληξε πλήρης ημερών. 

Την ανακοίνωση του θανάτου δημοσίευσε ο ίδιος μέσω των κοινωνικών δικτύων ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

Με αφορμή την πολυήμερη νοσηλεία της αγαπημένης μου μητέρας, η οποία κατέληξε πλήρης ημερών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το σύνολο του προσωπικού του νοσοκομείου του νησιού μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να απευθύνω δημοσίως στους διευθυντές, επιμελητές και στο σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της πνευμονολογικής , χειρουργικής, καρδιολογικής, παθολογικής και γαστρεντερολογικής κλινικής, όπως και τους αναισθησιολόγους που παρείχαν υψηλότατου επιπέδου ιατρική φροντίδα και συμπαράσταση σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας της μητέρας μου.

Θεωρώ παράλειψη μου να μην εξάρω για ακόμη μία φορά το υψηλότατο επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει σε όλους τους πολίτες του δοκιμαζόμενου νησιού μας, το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης Βοστάνειο.

Δηλώνω ότι αισθάνομαι πραγματικά ασφαλής, καθώς και υπερήφανος για όλους τους εξαίρετους επιστήμονες και το αξιόλογο προσωπικό του νοσοκομείου, που δίνουν καθημερινά έναν πολύ δύσκολο αγώνα κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες.

Με εκτίμηση,

Βαλτάς Απόστολος
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ