2020-02-07 10:00:27
Φωτογραφία για Τέλος το «Μια ζωή»...
Έπεσε η αυλαία για πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και οι ηθοποιοί το ανακοίνωσαν στο instagram την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων. Η σειρά «Μια ζωή» ολοκληρώθηκε στην Τουρκία με τους τηλεθεατές να συγκινούνται.

«Τελευταία ημέρα γυρισμάτων για τη σειρά “Μία ζωή”», έγραψε ο Caner Cindoruk ο Σαρπ της σειράς.

«Είχαμε υπέροχες στιγμές», έγραψε η Ahu Yagtu.

 «Υπάρχουν μερικές ιστορίες που ξεκινούν χωρίς να γνωρίζουμε το τέλος. Υποθέτετε όλους τους κινδύνους, τα πλεονεκτήματα, τι θα φέρουν, θα φέρουν, θα κερδίσουν, θα χάσουν, θα διδάξουν, θα αλλάξουν, τις δυσκολίες τους και πόσο αυτό θα σας προσθέσει, αλλά θα πάρετε πολύ περισσότερα στο τέλος του δρόμου. Είμαι κάποια που πάντα προσπαθεί να είναι «καλός άνθρωπος», ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή.

 Και εσύ, η κουρασμένη αλλά όμορφη Bahar, με πήρες ένα βήμα πιο πέρα σε αυτή την αποστολή. Ο Cunku @handealtayli άγγιξε κάθε τμήμα με την ψυχή και το στυλό του! Το χέρι του Cunku @ mervegirgin ήταν πάντα στην κορυφή! Ο Cunku άκουσε κάθε ερώτημα @nadimguc και @eceerdek και εισήγαγε άνευ όρων κάθε συζήτηση μαζί μου! (…)Σας ευχαριστώ πολύ για τον καθέναν σας! Σας ευχαριστώ πολύ όλους τους μυστικούς πολεμιστές που συνέβαλαν στη μετάδοση και την παραγωγή! Σας ευχαριστώ @medyapimresmi ye!


 Σας ευχαριστούμε για την @foxturki! Σας ευχαριστώ για κάθε σύμπτωση ότι αυτό το έργο είναι δυνατό! Χάρη σε εσάς, τους πολύτιμους θεατές μας, που συνοδεύουν το σκληρό ταξίδι μας μέσω 81 επεισοδίων! Ήρθαμε στο τέλος μιας ιστορίας, ενός άλλου χαρακτήρα. Σας ευχαριστώ @kadindizifox και το αγαπητό μου διεύθυνση σας ευχαριστώ πολύ! Αυτή η περιπέτεια είναι ένα αφιέρωμα στην “πραγματική Άνοιξη”! Μείνετε με αγάπη …», έγραψε η τηλεοπτική Μπαχάρ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ