2020-02-09 20:53:22
Φωτογραφία για Η πιπεράτη αποκάλυψη της Μισέλ Ομπάμα για τα πάρτι στον Λευκό Οίκο: Είδαμε από λιποθυμίες μέχρι... εσώρουχα
Η ανακούφιση της Μισέλ Ομπάμα τώρα που οι κόρες της είναι στο κολλέγιο και το καρφί για τον Ντόναλντ Τραμπ

Μια εφόλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα στη φίλη της Όπρα Γουίνφρεϊ το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση στο Μπρούκλιν ενθυμούμενη, μεταξύ άλλων, και τα πάρτι που γίνονταν στον Λευκό Οίκο.

Όπως είπε η Μισέλ Ομπάμα σε αρκετές περιπτώσεις στα χρόνια του συζύγου της, Μπαράκ, στον Λευκό Οίκο υπήρξαν καλεσμένοι που ξέφυγαν.

Η ίδια απέδωσε σκηνικά με λιποθυμίες και εσώρουχα που αποκαλύφθηκαν στην νευρικότητα που έχει κανείς όταν μπαίνει στον Λευκό Οίκο.

«Οπότε όταν υπάρχει ένα πάρτι οι άνθρωποι συχνά πίνουν γιατί είναι νευρικοί, σωστά; Γιατί δεν ξέρουν τι να περιμένουν. Και τα ποτά στον Λευκό Οίκο είναι δυνατά» ξεκίνησε την αφήγησή της η Μισέλ Ομπάμα.

«Οπότε είχαμε ορισμένα περιστατικά με ανθρώπους να λιποθυμούν. Δεν θα πω, όμως, ονόματα αλλά έχουμε δει και εσώρουχα. Και ορισμένα πράγματα» πρόσθεσε γελώντας.


Η πρώην πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στην «πολύ ωραία» ζωή με τον Μπαράκ Ομπάμα στο άδειο τους σπίτι με την 21χρονη Μαλία και την 18χρονη Σάσα να βρίσκονται στο κολλέγιο.

«Το να είσαι γονιός απαιτεί μεγάλο συναισθηματικό κόπο. Έβαλα αρκετό κόπο, χρόνο και ενέργεια στο να μεγαλώσω αυτά τα κορίτσια και τώρα προσπαθούμε να κάνουμε τις ζωές τους κανονικές».

Όπως εξήγησε όταν τα δύο κορίτσια ήταν σπίτι «έπρεπε ως γονείς να ανησυχούμε για τα πάρτι, αν θα υπάρχει αλκοόλ, έπρεπε να ξέρω πού είναι οι γονείς των παιδιών οπότε κάθε σαββατοκύριακο ήταν δύσκολο. Και τώρα έχουν φύγει, δόξα τω Θεώ» είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού η Μισέλ Ομπάμα.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο Ντόναλντ Τραμπ με την Μισέλ Ομπάμα να τον «καρφώνει» εμμέσα λέγοντας ότι «το όραμά μου είναι να βοηθήσω τους νέους να αντιληφθούν την έννοια των αξιών με τις οποίες μπορούν να λειτουργούν. Και σε αυτό νομίζω ότι είμαστε λίγο πίσω τώρα».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ