2020-02-14 17:00:51
Φωτογραφία για ''Μεσημέρι'': Τελικά αποχωρούν;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου στην εκπομπή ,«Μεσημέρι #yes», o ΣΚΑΪ βγάζει από την εκπομπή την Ελένη Τσολάκη, αλλά και τον Δημήτρη Παπανώτα, μιας και δεν κατάφερε να δέσουν με τον παρουσιαστή. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτό είναι κάτι που ο Δημήτρης Παπανώτας γνωρίζει και έχει ήδη επικοινωνήσει με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να επιστρέψει στο Happy Day. 

Πάμε στην εξέλιξη του ρεπορτάζ μιας και μετά από επικοινωνία που είχα μέσα από τον ΣΚΑΪ με τρία διαφορετικά άτομα από το κομμάτι της παραγωγής και της δημοσιογραφίας έμαθα ότι, αυτό είναι ένα σενάριο που ποτέ δεν έχει πέσει στο τραπέζι και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Χαρακτηριστικά, μου μετέφεραν ότι έγιναν δύο προσθήκες και η εκπομπή θα πάει έτσι μέχρι και το τέλος της σεζόν μιας και υπάρχει αύξηση στην τηλεθέαση και χημεία με τον παρουσιαστή.

Τσολάκη και Παπανώτας δεν έχουν κανένα θέμα με το κανάλι όπως και ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους... Όλα τα άλλα που ακούγονται και γράφονται είναι απλά για τις αρνητικές εντυπώσεις και μόνο ΑΠΟ: Newspistol.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ