2020-02-16 21:00:51
Φωτογραφία για Ενημέρωση από την Περιφερειακή Αρχή ζητά ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μπαλαμπάνης Νικόλαος
 Ενημέρωση για τα έργα της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου - Αιτωλικού ζητά ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μπαλαμπάνης Νικόλαος.

 

   Ενημέρωση από την Περιφερειακή Αρχή σε ότι αφορά τα έργα της Λιμνοθάλασσας: «Συμπληρωματικά Έργα Αναβάθμισης Υδατικών Οικοσυστημάτων Ν.Δ. Αιτωλοακαρνανίας»  και «Έργα αποχέτευσης - αποστράγγισης αντλιοστασίων D1, D2, D6 και συναφών έργων στις Λιμνοθάλασσες Μεσολογγίου και Αιτωλικού»,  ζήτησε  κατά την διάρκεια του πρόσφατου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης  Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών  Όρεων, το τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Φορέα  και Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, κος Μπαλαμπάνης Νικόλαος.

Όπως ανέφερε ο κος Μπαλαμπάνης, το Συγκεκριμένο Θέμα είναι ζωτικής σημασίας για την Ευρύτερη περιοχή τόσο για τον Περιβαλλοντικό του αντίκτυπο , όσο και για την καθημερινότητα των πολιτών, η οποία είναι άμεσα Εξαρτώμενη από το θαλάσσιο Στοιχείο.

Το Θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Όρεων, στο οποίο με Επιστολή του Φορέα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν  οι Αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ