2020-02-21 17:48:07
Φωτογραφία για Ανθρωποκυνηγητό στη Γλυφάδα για τον οδηγό της Corvette που σκότωσε μοτοσυκλετιστή
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και η προανάκριση του Α΄Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και εγκατέλειψε το σημείο και το θύμα του, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, επί της Λ. Βουλιαγμένης, στο ρεύμα προς Αθήνα και στο ύψος της Γλυφάδας.

Ο δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο 25χρονος οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο ασυνείδητος οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το σπορ αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Μάλιστα, η όλη εικόνα του τροχαίου δείχνει έναν άνθρωπο που ενδεχομένως να μην οδηγούσε καν όντας νηφάλιος, αφού σε καμία φάση του περιστατικού δεν υπήρξε έλεγχος ή προσπάθεια να θέσει σε έλεγχο το όχημα.
toeidesauto
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ