2020-02-22 06:00:28
Φωτογραφία για άντεστε λοιπόν, μην το παιδεύουτε !! ..κάντε τους την χάρη και αυτοκτονήστε, να τελειώνουμε !!
Μας το λένε με κάθε τρόπο, οι γηϊνο-αφεντάδες – βγάλτε μας από το κόπο, να το κάνουμε εμείς … άντεστε και αυτοκτονήστε, να τελειώνουμε, έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε !! … χά χά !!

Έεεε και το στήσανε, για να το βλέπουμε, εκεί στην Τζώρτζια της Γιουζίας, στις 22 Μάρτη του 1980 [[ Georgia Guidestones – Elbert County, Georgia – 34°13′55″N 82°53′40″W, μπείτε στο GoogleEarth και άντε να το ‘δείτε και μόνοι σας, κοντά 6μ ύψος έχει, ακόμη και στραβοί να είστε, έ διάολε θα το δείτε ]] επονομαζόμενες και «Ταφόπλακες της Ανθρωπότητος» μετά και τις Ατζέντες 21 και 30.

Και γράφουν στις πλευρές των όρθιων πλακών σε 8 γλώσσες [[Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Μανδαρίνικα Κινέζικα, και Ρώσικα]] τ’ ακόλουθα :

Όρσετε και η απόδοση στα γελαδέζικα :

Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.

Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.

Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.

Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνιούνται εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.

Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

Να μην είστε καρκίνος για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για τη φύση – Αφήστε χώρο για τη φύση.

Ενώ στην «ταφόπλακα της οροφής» γράφουν ένα μήνυμα σε 4 γλώσσες – οι τρείς Νεκρές, αλλά ίσως θεωρούν επίσης και την τέταρτη νεκρή, [[ Αρχαία Ελληνικά, Σφηνοειδή Βαβυλωνιακά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά]], στα δε Ελληνικά λέει : ««Οἵδε οί λίθοι τὴν ὀδὸν δεικνύντων αἰῶνι σωφροσύνης»»

Αυτά τότε, εκεί στο 1980 !!

Ήταν θα λέγαμε, το προοίμιο, η παρουσίαση των σχεδίων, για τα όσα θέλουν και σκέπτονται να πράξουν, και τα οποία βέβαια, τα χάπατα, ασχέτως εάν δεν τα γνωρίζουν ή δεν τα λαμβάνουν και υπ’ όψιν τους, δεν νομίζω ότι γύρω στα 7-εφτά δίς θα πάνε αυτοβούλως ν’ αυτοκτονήσουν, για να κάνουν την χάρη στους κυριάρχους, και να μείνει έτσι το μισό δίς που προτείνουν και προτρέπουν … και γι’ αυτό θα λάβουν βέβαια την αμέριστη βοήθεια αυτών (εάν δεν θέλουν ν’ αυτοκτονήσουν … θα τους αυτοκτονήσουν εκείνοι με το ζόρι … τι διάολο πιά, ούτε ένα τόσο απλό πράγμα δεν θα μπορέσουν να κάνουν ;; … τότε, τι σκατά κυρίαρχοι θα είναι ;; )

Και από τότε κύλησε και άλλο, πολύ, νερό στ’ αυλάκι … Ατζέντες 21 & 30, και λοιπά και ρέστα, προχώρησε και η τεχνολογία, Ρομπότια, Ντρόνια και Τεχνητές Νοημοσύνες και οσονούπω είναι όλα έτοιμα, ν’ αναλάβουν καθήκοντα στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Ρίξανε Δικαιωματισμούς, Αλληλεγγυότητες, Διεθνισμούς, τραβήξανε και ένα Σύμφωνο Μετανάστευσης, προωθούν (επιτέλους κάποιου δούλεψε ή γκλάβα, σταματήσανε τις προηγούμενες μαλακίες και το βρήκανε) Κλιματική Αλλαγή, και τα σκυλιά δεμένα, έτσι μπράβο να προχωρήσει γρήγορα το πράμα, γιατί σαν να λίμναζε και να μην τραβούσε, όποτε όλοι -καμμία αμφιβολία να μην έχετε περί τούτου- είτε θα μαζευτούμε μόνοι μας στην στρούγγα, είτε θα μας μαζέψουν με το ζόρι, θέλοντας και μή – έεε θ’ αρχίσουν λοιμοί, λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, (γ)ιοί και κόρες με κορώνες και χωρίς, μπουρλότιασμα, και -No Human Zones- ζώνες ν’ αναπνεύσει η φύση, Natures και κατούρες και ‘κεί να ‘δείτε γκέτο και γκουλάνγκ … όπου όσοι δεν αυτοκτονήσουν οικειοθελώς και αυτοβούλως, θα ψωφήσουν από διάφορα καλούδια, και αν τύχει ρε παιδίμ’ να ‘ναι σκληρά καρύδια, υπάρχουν και οι χατζάρες, να σφαχτούν μεταξύ τους … και να δείτε τι καλά και ωραία γίνεται ο αποπληθυσμός, και πέφτουμε στο μισό δίς … εννοείται βέβαια ότι, όλα αυτά, θα ισχύσουν μόνο για τα Ζωντόβολα της πλέμπας, οι κυρίαρχοί θα την βγάλουν καθαροί – ήδη έχουν φροντίσει γι’ αυτό.

Το Σπρώχνουν λοιπόν το πράμα, και όταν θα είναι όλα έτοιμα -έεε κάτι είπανε οι λεβέντες με την σύνοδό τους εκεί στον Αιγόκερω- τότε θα σφίξουν απότομα τα λουριά και θα γίνει το έλα να ‘δείς !!

Εν τω μεταξύ, Ρομπότ -επίγεια και εναέρια- και Τεχνητή Νοημοσύνη, θα έχουν εξελιχτεί, όποτε και ουδείς θα μπορεί να ξεφύγει όπου και αν κρυφτεί (ήδη είδαμε μιά πρώτη φάση με τα Ντρόν στην Κίνα να ελέγχουν εάν οι πολίτες ακολουθούν τις εντολές) καθώς οι ανιχνευτές κίνησης και θερμότητος κλπ. κλπ. θα εντοπίζουν τον κάθε αντιδραστικό, και στην συνέχεια θ’ αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα συμπράγκαλα, ίσως και οι ίδιοι οι ανιχνευτές, είτε να τον στείλουν να κάνει παρέα στα ραδίκια, είτε να τον πιάσουν απ’ τ’ αυτί και να τον οδηγήσουν στ’ αναμορφωτήριο.

Γι’ αυτό, λέμε ξανά και ξανά, ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει προτού η τεχνολογία φτάσει σε σημείο που κάθε αντίδραση και αντίσταση θα είναι μάταια και άσκοπη … όπου ίσως αν γίνουμε ποντικοί και κρυφτούμε σε βαθιά λαγούμια μπορεί και να την βγάλουμε για λίγο καιρό -πιστεύω ότι θα έχετε ‘δεί κάποιες ταινίες που δείχνουν ότι ούτε σε λαγούμια κάποιος θα είναι ασφαλής- αλλά μόνο για λίγο !!

Αυτά και άλλα πολλά, μας τα λένε κατάμουτρα, καιρό πρίν τα βάλουν σ’ εφαρμογή, άσχετα αν όλα εσείς τα χάπατα θέλετε να τα ‘δείτε ή όχι.

Καλά, θα ‘πεί κάποιος, και γιατί να θέλουν να μας προειδοποιήσουν ;;

‘Οχι μανάρια’, καθόλου δεν θέλουν να μας προειδοποιήσουν … απεναντίας μάλιστα, μόνο που αν δεν το κάνουν δουλεύει χατζάρα, από τους παραπάνω, οι οποίοι βεβαίως δεν θέλουν να τα λουστούν εκείνοι, οπότε έχουν βγάλει φιρμάνι, ότι, οτιδήποτε γίνεται θα πρέπει πρίν να έχει ανακοινωθεί και παρουσιαστεί !! … έτσι τι λέτε ;; … τα κατώτερα λαμόγια θα έκαναν διαφορετικά ;;

Το έχω γράψει από την πρώτη στιγμή … υπάρχει ΝΟΜΟΣ – Ελευθερία Επιλογής και απαγόρευση καταπάτησης του Δικαιώματος των άλλων, οπότε, εάν κάτι, πράγμα, σχέδιο, κίνηση, πρόθεση κλπ. έχει ανακοινωθεί, και είτε έχει γίνει κανονικά αποδεκτό, είτε δεν υπήρξε αντίδραση, τότε όλα είναι νόμιμα και θεμιτά, εφ’ όσον ο αποδέκτης τα αποδέχτηκε ή αμέλησε και δεν αντέδρασε, ακόμη και στην περίπτωση που υπήρξε εξαπάτηση ή και απόκρυψη στοιχείων. ΑΝ όμως υπάρξει αντίδραση, και όχι αμέλεια ή αποδοχή, τότε ότι και να σκοπεύουν, πάει κατευθείαν στον σκουπιδοντενεκέ, εκτός πιά και θελήσουν να ‘δούνε πόση αντίσταση θα προβάλει το κεφάλι τους στην χατζάρα των αποπάνω, ή όλων μαζί, κατωτέρων και ανωτέρων, στην σπάθα του ΝΟΜΟΥ.

Έτσι, το μπουρδέλο, του «Κόσμου φυλακή», υπάρχει ακόμη, επειδή έστω και στα όρια τηρείται ο ΝΟΜΟΣ, αλλιώς θα είχε διαλυθεί, αλλά βλέπετε δεν είναι ηλίθιοι αυτοί που τον διαχειρίζονται … και κάθε φορά που κατώτερος στην κλίκα, τον παραβεί, τρέχουν εκείνοι να του πάρουν το κεφάλι, πρίν η μεγάλη χατζάρα πέσει και στα δικά τους.

Τώρα, για τα χάπατα, τους τροφίμους δηλαδή του κόσμου αυτού, δεν γεννάται λόγος, επειδή έτσι και αλλιώς αίρονται και φέρονται, και είδηση δεν παίρνουν … οπότε, αυτό, μαζί και με το άρπαγμα, φτιάχνουν το λεγόμενο «κάρμα», που τους ανακυκλώνει στο μαγκανοπήγαδο..

Οι ελίτ, οι κυρίαρχοι, ή όπως αλλιώς θέλετε να τους ‘πείτε, είναι μανούλες στον χειρισμό αυτών των θεμάτων, έτσι, ας πούμε ρίχνουν και σπρώχνουν κάτι με τρόπο, ώστε τελικά τα χάπατα είτε να το αποδεχτούν, είτε να το ζητήσουν τα ίδια.

Ας πούμε, αρχίσανε τα μπούρου-μπούρου, για τους κακόμοιρους τους εισβολείς-εποικιστές (πρόσφυγες και μετανάστες τους βαφτίσανε μη χέσω) και βγήκαν τα χάπατα να ζητούν ελεύθερη μετακίνηση, να προσκαλούν την σάρα και την μάρα να έρθει να τους τον επενδύσει, να μιλούν για δικαιώματα, δικαιωματιζμούς, αντρωπιζμούς και διάφορα άλλες τέτοιες μαλακίες.

Και έγινε !! … να διαδηλώσεις υπέρ, να αδιαφορίες, να θέληση για εκμετάλλευση, να το ένα, να το άλλο, ψηφίζοντας ταυτόχρονα όλους αυτούς που είπανε ότι θα τα κάνουν πράξη – όπερ και έτσι έγινε !! … και μπούκαραν, και μπουκάρουν, συνεχώς, στο σπίτι μας, κάθε καρυδιάς καρύδι, που κάθε άλλο παρά ταλαίπωροι, κακόμοιροι και υποσιτισμένοι είναι, αλλά ματσωμένοι και με πανάκριβα κινητά, τελευταίας γενιάς, και απαιτούν, και απαιτούν, απ’ όλους εμάς, λες και τους τα χρωστούσαμε, ενώ την ίδια στιγμή πολλοί είμαστε σε χειρότερη μοίρα απ’ αυτούς, άστεγοι, ανήμποροι, πεινασμένοι, χωρίς περίθαλψη και μέριμνα.

Και από την άλλη, οι κυρίαρχοι και ματσωμένοι, μόνο για τα χάπατα προβάλουν πράγματα, ενώ αυτοί όχι μόνο δεν σταματούν αυτά που κάνουν και δημιουργούν προβλήματα στις διάφορες περιοχές, υποβαθμίζοντάς τες, αλλά και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη, παρά μόνο για να προωθήσουν σχέδια μεγαλύτερης και περισσότερης εκμετάλλευσης.

Το θέμα είναι ότι εκείνοι έχουν τα μέσα, να προβάλλουν ότι θέλουν, και ταυτόχρονα τα χάπατα αφού δεν μπορούν να σκεφτούν, αποδέχονται και επικροτούν αυτά που θέλουν εκείνοι, και ταυτόχρονα επιλέγουν –καλά δεν έχει σημασία, άλλοι το κάνουν γι’ αυτούς- και ψηφίζουν εκείνους που είναι τσιράκια των ελίτ, και σκοπό έχουν -και το λένε δεν το κρατούν κρυφό- να προωθήσουν τα σχέδια των αφεντικών.

Έτσι το μεταναστευτικό, που βεβαίως το έχουμε ‘πεί τόσες φορές, καθόλου δεν είναι μεταναστευτικό, αλλά καθαρή ΕΙΣΒΟΛΗ, από άρπαγες, κλέφτες, ληστές, βιαστές και εποικιστές, πράγμα που προωθείται μιά χαρά, οι δέ Μπουκαδόροι, δεν έχουν σαν σκοπό να ενσωματωθούν σε κάποια καλύτερη από την δικήν τους κοινωνία, να δουλέψουν και να προκόψουν, αλλά ν’ αρπάξουν, να την αράξουν και άλλοι να τους τρέφουν, και τελικά να κάνουν τον τόπο εισβολής σαν τα μούτρα τους – σκατά !!

Δεν τους σπρώχνουν λοιπόν να έλθουν στην Γιουροπία και στην Γιουζία, επειδή υπάρχει έλλειψη εργατικών χειρών, καθόσον ήδη στις χώρες αυτές, η Ανεργία, από ντόπιους, χτυπάει ταβάνι, ούτε επειδή θα προσφέρουν στο ΑΕΠ κάθε περιοχής, αφού απεναντίας είναι πρόβλημα και βάρος, ούτε επειδή θα τονωθεί έτσι το ασφαλιστικό (απεναντίας θα υποστεί τεράστια κάμψη όπως έχει γίνει εδώ στην Γελαδιστανία, αλλά και στα Βόρεια κράτη, Νορβηγία, Σουηδία κλπ. όπου πανίσχυρα ασφαλιστικά και κοινωνικά συστήματα έχουν κυριολεκτικά πατώσει), ούτε επειδή θα βοηθήσουν το δημογραφικό, καθώς άνθρωποι που δεν θα έχουν ενσωματωθεί κάπου και κάνει τον νέον τόπο πραγματικά πατρίδα τους, όταν θα ζορίσουν τα πράγματα και θα κοπούν τα μπικικίνια και οι ενισχύσεις, τότε θα στραφούν σε άλλους προορισμούς, για να βρούν ξανά κάτι απ’ αυτά, που χωρίς να προσφέρουν οτιδήποτε απολάμβαναν, πέραν του ότι θα έχουν αναγκαστεί οι ντόπιοι πληθυσμοί να γίνουν εκείνοι, οι ίδιοι, πρόσφυγες και μετανάστες, οπότε τότε θα είναι που κυριολεκτικά θα επέλθει ερήμωση.

Μην γελιόμαστε, οι άνθρωποι αυτοί, δεν έρχονται για να δουλέψουν, έρχονται αποκλειστικά για ν’ αρπάξουν !!

Τότε λοιπόν, που ο κόμπος θα φτάσει στο χτένι, και θα κοπεί το τζάμπα (γιατί δεν πιστεύω κάποιος να νομίζει ότι όσοι είναι πίσω απ’ αυτό το σχέδιο, θα θελήσουν να τρέφουν αχρείαστους κοπρίτες) και ίσως, (αλλά μπορεί και όχι, γιατί όλα μπορεί να τα περιμένουμε από αυτόν τον ηλίθιο λαό) τα ντόπια χάπατα απηυδήσουν, κυριολεκτικά, από τα όσα θα συμβαίνουν και θα σκάζουν με δύναμη στην καμπούρα τους, αποφασίσουν ν’ αντιδράσουν και να μην αποδέχονται πλέον να σιωπούν, και τότε, θα ξεκινήσει το μεγάλο πανηγύρι, τότε, θα πάει το σφάξιμο σύννεφο, ένθεν και κείθεν !!

Και μετά, το σχέδιο των ελίτ, θα περάσει στην επόμενη φάση.

ergdhmerg.wordpress.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ