2020-03-03 02:55:14
Φωτογραφία για Μπόρις Τζόνσον: Το «τρίτο στεφάνι» και η εγκυμοσύνη της Κάρι εξόργισαν τα τέσσερα παιδιά του
Ο Βρετανός πρωθυπουργός και η νεαρή σύντροφός του ανακοίνωσαν το Σάββατο πως

αρραβωνιάστηκαν και περιμένουν παιδί - Ο Μπόρις Τζόνσον έχει τέσσερα ενήλικα παιδιά με την πρώην σύζυγό του και ένα ακόμα παιδί, που απέκτησε από εξωσυζυγική σχέση - Γιατί ο βρετανικός Τύπος αποκαλεί «Brexit baby» το μωρό που θα φέρει στον κόσμο η Κάρι Σίμοντς;

«Συντετριμμένη» είναι η πρώην σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, Μαρίνα Γουίλερ, μετά την ανακοίνωση του 55χρονου Βρετανού πρωθυπουργού και της 31χρονης συντρόφου του, Κάρι Σίμοντς, πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και περιμένει το πρώτο του παιδί το καλοκαίρι. Το Σάββατο εκπρόσωπος του ζευγαριού ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της πρώτης ανύμφευτης στην βρετανική ιστορία οικοδέσποινας της Ντάουνινγκ Στριτ ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε «απόλυτα ευτυχής» με την είδηση του ερχομού του έκτου παιδιού του.

Όμως, εκτός από την 55χρονη πρώην σύζυγο του Τζόνσον και τα τέσσερα ενήλικα παιδιά του δεν συμμερίζονται τον ενθουσιασμό του για τον αρραβώνα του και την εγκυμοσύνη της νεαρής συντρόφου του
. Πηγή από το περιβάλλον της Μαρίνα Γουίλερ μίλησε στον βρετανικό Τύπο και αποκάλυψε πως η δικηγόρος και πρώην σύζυγος του Τζόνσον είναι «συντετριμμένη» και τα τέσσερα παιδιά του «εξοργισμένα» με τον αρραβώνα του και την εγκυμοσύνη της Κάρι Σίμοντς.

«Η Μαρίνα είχε μια δύσκολη χρονιά με το πρόβλημα της υγείας της και το διαζύγιο και ανησυχεί πολύ πώς θα το διαχειριστούν τα παιδιά. Είναι "κομμάτια" για όλα αυτά», δήλωσε η πηγή ενώ άλλο άτομο από το περιβάλλον της Γουίλερ ανέφερε πως η πρώην σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού είναι «συντετριμμένη» με τα νέα. Η Μαρίνα Γουίλερ τον Μάιο του 2019 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και τον Αύγουστο του ίδιου έτους δήλωσε στους Sunday Times, πως μετά από δύο επεμβάσεις είναι καλά στην υγεία της.

Την Κυριακή η οικογένεια της Μαρίνα Γουίλερ δέχθηκε ένα ακόμα χτύπημα, καθώς η 88χρονη μητέρα της, ινδικής καταγωγής, έφυγε από την ζωή. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Βρετανός πρωθυπουργός θα κληθεί να παραστεί στην κηδεία, που θα τελεστεί την Παρασκευή.

Οι γάμοι, οι εξωσυζυγικές σχέσεις και τα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον κάλεσε τα τέσσερα ενήλικα παιδιά του για να τους ανακοινώσει τον αρραβώνα του με την σύντροφό του την περασμένη εβδομάδα, πριν την επίσημη ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης. Όμως, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, δεν ανταποκρίθηκαν και τα τέσσερα στην πρόσκληση του πατέρα τους. Ο Τζόνσον παντρεύτηκε με την Μαρίνα Γουίλερ το 1993 και το ζευγάρι απέκτησε τέσσερα παιδιά, την 26χρονη Λάρα Λέτις, τον 24χρονο Μίλο Άρθρουρ, την 22χρονη Κάσια Πίτσες και τον 20χρονο Θίοντορ Απόλλο. Ο Τζόνσον έχει ακόμα μια 11χρονη κόρη, την Στέφανι Μακιντάιρ από την εξωσυζυγική σχέση του με την σύμβουλο Τέχνης Έλεν Μακιντάιρ.

Η Μαρίνα Γουίλερ είναι η δεύτερη σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον. Ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε παντρευτεί σε πρώτο γάμο την Αλέγκρα Μόστιν Όουεν, συμφοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο, με την οποία έμεινε παντρεμένος έξι χρόνια αλλά το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά.

Ο Μπόρις Τζόνσον δώδεκα μέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου με την πρώτη του σύζυγο έβαλε «βέρα στο δεξί» με την Μαρίνα Γουίλερ, η οποία ήταν, ήδη, έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Το 2018 και μετά από 25 χρόνια γάμου, ο Τζόνσον και η δεύτερη σύζυγός του ανακοίνωσαν πως χωρίζουν. Κατά την διάρκεια του γάμου του με την Μαρίνα Γουίλερ ο

Βρετανός πρωθυπουργός είχε συνάψει πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις. Η Γουίλερ τον είχε διώξει δύο φορές από την οικογενειακή εστία, αλλά μετά τον δέχθηκε πίσω.

Πάντως, Τζόνσον και Χουίλερ δεν πήραν ακόμα διαζύγιο, όμως, πριν 11 ημέρες έγινε γνωστό, πως η διαδικασία του διαζυγίου αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα καθώς ο Μπόρις Τζόνσον θα δώσει στην δεύτερη σύζυγό του 4 εκατ. λίρες για να κερδίσει την ελευθερία του και να κάνει και επίσημα Πρώτη Κυρία την νεαρή σύντροφό του.

Η Κάρι Σίμοντς «έγραψε ιστορία» στη Ντάουνινγκ Στριτ

Αιτία και «πέτρα του σκανδάλου» για το δεύτερο διαζύγιο του Τζόνσον, η νεαρή ξανθιά Κάρι Σίμοντς, πρώην επικεφαλής Επικοινωνίας των Τόρις, η οποία γνώρισε για πρώτη φορά τον ευτραφή Βρετανό πρωθυπουργό, το 2012, όταν αποσπάστηκε από τους Τόρις για να εργαστεί στην προεκλογική καμπάνια του Τζόνσον για την επανεκλογή του στον δήμο του Λονδίνου.

Η Κάρι Σίμοντς αποκάλυψε σε φίλους της πως είναι πέντε μηνών έγκυος και περιμένει να γεννήσει τον Ιούνιο. Ο Τζόνσον πιστεύεται πως έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν το ζευγάρι είχε πάει ρομαντικό ταξίδι στο νησί Μυστίκ, στην Καραϊβική. Ο Μπόρις Τζόνσον θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός στην βρετανική ιστορία, που είναι διαζευγμένος, παντρεύεται και αποκτά παιδί κατά την θητεία του στο νούμερο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Το «Baby Brexit» έγινε κέρινο ομοίωμα στο μουσείο Μαντάμ Τισό του Λονδίνου

Η Κάρι Σίμοντς και ο Μπόρις Τζόνσον «έγραψαν ιστορία» όταν τον Ιούλιο η πρώην επικεφαλής των Τόρις εγκαταστάθηκε με τον νέο πρωθυπουργό στη Ντάουνινγκ Στριτ, αν και το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο. Έτσι, η ξανθιά Σίμοντς έγινε η πρώτη ανύμφευτη «Πρώτη Κυρία» του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το νέο μωρό που θα έρθει στον κόσμο το καλοκαίρι ο βρετανικός Τύπος το αποκαλεί «Baby Brexit» καθώς πιστεύεται πως η σύλληψή του έγινε στα τέλη Οκτωβρίου, όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός αναγκάστηκε να παρατείνει το Brexit. Στο μεταξύ, την Κυριακή, μετά την είδηση πως ο Βρετανός πρωθυπουργός και η σύντροφός του περιμένουν παιδί, το μουσείο Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο πρόσθεσε στο κέρινο ομοίωμα του Τζόνσον και ένα κέρινο ομοίωμα μωρού, το οποίο κρατά ο Βρετανός πολιτικός σε μάρσιπο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ