2020-03-10 13:37:25
Φωτογραφία για Με drone πέταξαν κινητά και... πούρο στις φυλακές Λάρισας!
Μετά τις πολύπαθες φυλακές Τρικάλων, ήρθε η σιερά και του αντίστοιχου σωφρονιστικού

καταστήματος της Λάρισας να δεχθεί την «επίσκεψη» drone που άφησε ένα πακέτο με είδη επικοινωνίας, αλλά και ένα… πούρο! Όμως, δεν έφτασαν ποτέ στους κρατούμενους, καθώς τα εντόπισαν οι άνδρες της εξωτερικής φρουράς.

Ήταν προχωρημένη νύχτα της Παρασκευής, όταν οι υπάλληλοι των φυλακών άκουσαν τον βόμβο του τηλεχειριζόμενου ελικοπτέρου που πετούσε πάνω από τον χώρο μεταξύ της Α’ και Β’ πτέρυγας και το είδαν να προσπαθεί να αφήσει στο προαύλιο τέσσερις χάρτινες συσκευασίες. Αμέσως, τις άρπαξαν και διαπίστωσαν ότι περιείχαν έξι κινητά smartphones, δύο μπαταρίες κινητών, έξι handsfree, δύο κάρτες sim, δύο καλώδια φόρτισης, μία θήκη κινητού και… ένα πούρο!

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στην Ασφάλεια Λάρισας που ερευνά για να εντοπίσει τον αποστολέα, αλλά και τον επίδοξο παραλήπτη, ενώ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απόπειρα εισαγωγής μέσων επικοινωνίας σε κατάστημα κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Φεβρουαρίου άγνωστοι προσπάθησαν με drone να περάσουν στις φυλακές Τρικάλων δύο δέματα με κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim και καλώδια, όμως η πτήση έγινε αντιληπτή από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ