2020-03-23 20:17:24
Φωτογραφία για iOS 14: παρουσιάστηκαν οι νέες δυνατότητες της εφαρμογής εντοπισμού της Apple
Ακόμη περισσότερες καινοτομίες του iOS 14 έχουν αποκαλυφθεί σήμερα και αυτό αφορά τα την εφαρμογή Locate (η οποία προηγουμένως ονομάστηκε Locate my iPhone). Το 9to5Mac αποκαλύπτει στοιχεία σχετικά με την επαυξημένη πραγματικότητα και τις ειδοποιήσεις.  

Θα είναι δυνατό να λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο iPhone σας όταν ένα άτομο δεν φτάνει σε ένα σημείο συνάντησης σε μια συγκεκριμένη ώρα ή όταν ένα άτομο εγκαταλείπει το χώρο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Αυτό θα συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα επιλογή που σας επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν κάποιος φτάσει σε κάποιο μέρος. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά με ειδοποιήσεις θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους και να γνωρίσουν την τοποθεσία τους (για να ελέγξουν ότι είναι στο σχολείο σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα για παράδειγμα).

Ένα άλλο στοιχείο είναι η υποστήριξη των ακουστικών επαυξημένης πραγματικότητας. Οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίζουν οπτικά ακριβέστερες οδηγίες, καθώς και τα AirTags (μελλοντικός ανιχνευτής αντικειμένων της Apple).

Το iOS 14 θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο από την Apple κατά τη διάρκεια του WWDC online και το πρώτο beta θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα την ίδια μέρα. Η τελική έκδοση, εν τω μεταξύ, θα προσφερθεί το Σεπτέμβριο, αν όλα πάνε όπως έχει προγραμματιστεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ