2020-03-29 17:07:43
Φωτογραφία για Η επίστρωση οθόνης του MacBook Air είναι προβληματική με αποτέλεσμα να καταστρέφεται
Σύμφωνα με το MacRumors , το πιο πρόσφατο MacBook Air που ειναι εξοπλισμένο με τη οθόνη Retina μπορεί να έχει μεγάλο πρόβλημα σχετικά με την οθόνη και πιο συγκεκριμένα το αντιανακλαστικό στρώμα που περιέχει.  

Έτσι, οι σχετικές οθόνες μπορούν να καταστραφούν μόνιμα και να εμφανίζονται σαφώς χρωματισμένες από αυτό το στρώμα. Πιο συγκεκριμένα, είναι καποια η πίεση του πλαισίου η και τα πλήκτρα του πληκτρολογίου, ακόμα και μερικές φορές μερικά υγρά καθαρισμού που ειδικεύονται για οθόνες, οι οποίες αποτελούν την αιτία αυτού του προβλήματος. Και η Apple θα το γνωρίζει καλά αυτό, αφού αυτό ανακτήθηκε από ένα εσωτερικό σημείωμα που αναφέρει αυτό το πρόβλημα.

Μιλάμε για το MacBook Air που κυκλοφόρησε το 2018, αλλά και για άλλα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης Retina, που θα μπορούσαν να ανησυχήσουν, όπως είπε προηγουμένως η Apple: το MacBook Pro σε 13 και 15 ίντσες , για παράδειγμα όπως τα παλαιά συστήματα των 12 ιντσών, των οποίων η παραγωγή έχει σταματήσει από το 2017. Τίποτα δεν είναι πολύ σαφές και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με την επισκευή σε αυτό το σημείωμα και είναι επομένως άγνωστο αν η εταιρεία θα χρεώσει ή όχι για τις επισκευές που προκύπτουν από αυτά θέματα του σχεδιασμού. Ειδικά καθώς με το κλείσιμο των Apple Stores, θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να πάρουμε μια απάντηση.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ