2020-04-02 09:57:55
Φωτογραφία για Παρατημένα Alfa Romeo, Peugeot και Fiat βρέθηκαν μετά από χρόνια
Πολλά παρατημένα μοντέλα των Alfa Romeo, Peugeot και Fiat βρέθηκαν σε έκθεση αυτοκίνητου της Αργεντινής ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια.

Η συγκεκριμένη έκθεση αυτοκινήτων παρέμεινε κλειστή για πάνω από τρεις δεκαετίες. Όταν ο νέος της ιδιοκτήτης αποφάσισε να ερευνήσει τον χώρο περιμετρικά της έκθεσης, λίγες εβδομάδες πριν, με έκπληξη διαπίστωσε ότι υπήρχαν αρκετά παρατημένα μοντέλα των Alfa Romeo, Peugeot και Fiat, που φυσικά δεν πρόλαβαν να πουληθούν. Από τη στιγμή που ο σημερινός ιδιοκτήτης δεν συγκινείται από τα ιταλικά και γαλλικά μοντέλα της δεκαετίας του ’90, έπρεπε να βρει τρόπο για να τα ξεφορτωθεί.

Για τα παραπάνω χρειάστηκε τη βοήθεια της εταιρείας Kaskote Calcos, η οποία ειδικεύεται στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι της, ακολούθησαν το πρωτόκολλο, καθαρίζοντας αρχικά με σχολαστικό τρόπο τα αυτοκίνητα, ενώ κατόπιν τα φωτογράφησαν και τα ανέβασαν στην σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, η ιδιαίτερη αυτή συλλογή περιλαμβάνει αρκετά μοντέλα της Fiat, όπως Tipo, Uno, Duna, Tempra, ένα Peugeot 405 και μία Alfa Romeo 33 Sport Wagon. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές, καθώς όπως δηλώνει η εταιρεία εκκρεμούν αρκετά γραφειοκρατικά θέματα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
These phones emit the least radiation (infographic)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
These phones emit the least radiation (infographic)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ