2012-06-21 12:15:03
Φωτογραφία για Υπογράφει ο Νικοπολίδης!
Με το στυλό στο χέρι περιμένει ο Αντώνης Νικοπολίδης, έτοιμος να κάνει την ...έκπληξη και να υπογράψει κάτι που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ. Τι;

Το μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό eshop Sportarena.gr, δίνει το παρόν και στις αθλητικές εκδόσεις, προσφέροντας την αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη με τίτλο "ο αγώνας της ζωής μου".

Ερωτήματα που αφορούν στην καριέρα του, στην πορεία της ζωής του, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό την Εθνική ομάδα, για το πιο αδύνατο σημείο του, την χειρότερη ήττα της ζωής του, την πιο δύσκολη και την πιο όμορφη στιγμή της διαδρομής του, όλα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από τις σελίδες της αυτοβιογραφίας του.

Πρόκειται για το πρώτο εγχείρημα της εκδοτικής εταιρίαςΜVPublications, εκδοτικής εταιρίας που ασχολείται αποκλειστικά με τον χώρο της αθλητικής αυτοβιογραφίας .

Μπες τώρα στο www.sportarena.gr ή τηλεφώνησε στο 801 11 70 800 (210 677 3366 από κινητό) για να αποκτήσεις το βιβλίο του Αντώνη Νικοπολίδη.

Οι παραγγελίες μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με αντικαταβολή ενώ για τους φίλους ομογενείς που θέλουν να αποκτήσουν το βιβλίο, οι πληρωμές γίνονται είτε με πιστωτική κάρτα είτε με paypal.

Βιαστείτε γιατί οι 20 πρώτοι θα λάβουν το βιβλίο με την υπογραφή του Αντώνη Νικοπολίδη εντελώς δωρεάν!!

Για να αποκτήσεις το βιβλίο του Νικοπολίδη, κλικ εδώ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θάνατος στον Έλληνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θάνατος στον Έλληνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ