2020-05-19 17:00:35
Φωτογραφία για Ο Άκης Πετρετζίκης απαντά για το MasterChef – «Είναι μια πονεμένη ιστορία, η συνέχεια ήταν τραγική»
Στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” βρέθηκε ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μίλησε και για την εμπειρία του στο MasterChef και εξομολογήθηκε πώς ένιωσε όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη ή αν θα έμπαινε στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Αυτό ήταν πολύ πονεμένη ιστορία και από τα μεγαλύτερα άγχη που έχω περάσει στη ζωή μου. Στο ξενοδοχείο που δούλευα στο Λονδίνο έτρωγε η Βασιλική Οικογένεια. Ήταν ουσιαστικά το ξενοδοχείο του Παλατιού. Το να δουλεύεις σε αυτό το ξενοδοχείο και να έχεις τη θέση που είχα ήταν σε φάση ότι με το που φύγεις από εκεί, ότι θέση υπάρχει στην αγορά την έχεις. Σκοπός μου ήταν να πάω στη Νέα Υόρκη.

Ο σεφ μου, μου βρήκε δουλειά στη Νέα Υόρκη, σε ξενοδοχείο, και ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Εκείνο το διάστημα βγήκε ο διαγωνισμός του MasterChef και την αίτηση την έκανε ο κολλητός μου. Ήταν το μεγαλύτερο δίλημμα, η δουλειά στη Νέα Υόρκη από τη μία και το MasterChef από την άλλη. Είχα μια φτιαγμένη καριέρα στο εξωτερικό και έπρεπε να πάρω την απόφαση αν θα γυρίσω στην Ελλάδα ή θα κάτσω στο ξενοδοχείο.


Γύρισα και πήγα στο MasterChef για να κερδίσω τον τίτλο. Η συνέχεια ήταν τραγική. Δεν μου άρεσε καθόλου. Είχα κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου, είχα πετύχει τόσα πράγματα κι ενώ μαγειρικά θεωρείς ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο και μετά το παιχνίδι πήγες εδώ, λόγω του ότι είσαι παίκτης ριάλιτι.

  

Όταν βγαίνει ένας άνθρωπος από ένα παιχνίδι δεν ενδιαφέρει κανέναν να ρωτήσει τι έκανε στη ζωή του, ενδιαφέρουν όλα τα υπόλοιπα εκτός από αυτό. Για καιρό μετά που τελείωσε το παιχνίδι ήμουν μετανιωμένος, δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί δεν υπήρχε κάτι μετά το MasterChef», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Πετρετζίκης.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ