2020-05-19 19:08:29
Φωτογραφία για Κορωνοϊός: Έκαναν το αυτοκίνητό τους… γραφείο!
Η πανδημία του κορωνοϊού και το lockdown οδήγησαν πολλούς να δουλέψουν από το σπίτι, όμως κάποιοι επέλεξαν να κάνουν το αυτοκίνητό τους το νέο χώρο εργασίας τους.

Όπως μεταδίδει το αμερικάνικο CNN, ο Walter Kinzie, CEO της εταιρείας Encore Live στο Τέξας, επέλεξε να μετατρέψει το van της γυναίκας του σε γραφείο, στη φάρμα του στη Νότια Ντακότα.

Ο Kinzie από τον περασμένο Μάρτιο και με τον κορωνοϊό να επελαύνει, αποφάσισε να μεταφερθεί οικογενειακώς στη φάρμα για να προετοιμαστεί για το επερχόμενο lockdown. Ωστόσο, το ασθενές σήμα που είχε στο σπίτι του τον ανάγκασε να μεταφέρει το «γραφείο» του στο Van.

Πλέον, και έχοντας βρει στην κορυφή ενός μικρού λόφου το καλύτερο σήμα για να συνδέεται online, ο Kinzie περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα ή και έξω από το Honda Odyssey του.

Μάλιστα, ο Kinzie έχει εγκαταστήσει μέσα στο Odyssey ό,τι χρειάζεται για το γραφείο του, ένα laptop, iPad, εκτυπωτή, ακόμη και μια καφετιέρα, καθώς επίσης και δύο πτυσσόμενα τραπεζάκια που του δίνουν έξτρα χώρα εργασίας έξω από το van.


Μια ακόμη αντίστοιχη περίπτωση είναι αυτή της Judy Wheeler. Ως Υποδιευθύντρια και υπεύθυνη δικτύου και ποιότητας για τη Nissan στις Η.Π.Α., η Wheeler πέρασε τις ημέρες της πανδημίας δουλεύοντας από το σπίτι.

Συνήθως, η Wheeler παρκάρει το αυτοκίνητο σε κάποιο σημείο στην άκρη του δρόμου και ξεκινάει τη δουλειά της ή μπαίνει στο αυτοκίνητό της και πάει μια βόλτα πραγματοποιώντας παράλληλα τις βιντεοκλήσεις της.

«Χρειαζόμουν μια διέξοδο από το σπίτι και μια αλλαγή τοπίου» δηλώνει. «Έχω κάνει πολλά meetings από τη θέση του οδηγού και με το laptop στην κεντρική κονσόλα, αφού έχω ανεβάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά το τιμόνι για να έχω περισσότερο χώρο…».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ