2020-05-28 12:43:59
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Αγρινίου: Το μόνο που συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η αποθέωση της κυβερνητικής πολιτικής.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε από την προηγούμενη εβδομάδα από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η συνεδρίαση του ΔΣ στις 27/5/20 να γίνει κανονικά και όχι με τηλεδιάσκεψη. 

Η απάντηση ότι δεν μπορούσε να γίνει αυτό λόγω της επιδημίας του κορονοϊού τονίσαμε ότι είναι έωλη αφού έχουν αρθεί οι περιορισμοί σε μια σειρά δραστηριότητες όπως η εστίαση και τα σχολεία όπου ο συνωστισμός είναι πιο μεγάλος σε σχέση με αυτόν που θα γινόταν με τη συνεδρίαση του ΔΣ έστω και κεκλεισμένων των θυρών. 

Δυστυχώς η Δημοτική πλειοψηφία δεν έκανε δεκτό το αίτημά μας και προχώρησε σε τηλεδιάσκεψη που καμία σχέση δεν έχει με συνεδρίαση ουσιαστική.Εν τέλει από την ίδια την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η Λαική Συσπείρωση δικαιώθηκε αφού αυτό που έγινε ήταν μία παρωδία και οχι συνεδρίαση.

    Παρά το απαράδεκτο συμμετείχαμε στη συνεδρίαση του ΔΣ όπου και θέσαμε μια σειρά από θέματα – ερωτήματα επίκαιρα και σημαντικά τα οποία κοινοποιήσαμε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για να είναι γνωστά σε όλους, όπως

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ