2020-05-29 20:16:52
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου: Καταδικάζει, τις περικοπές σε μισθούς εργαζομένων - Ζητά άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 

      Η Λαϊκή Συσπείρωση Μεσολογγίου καταδικάζει, τις περικοπές σε μισθούς εργαζομένων, στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Στο δελτίο τύπου κάνει αναφορά για περικοπή της τάξεως των 150,00 € το μήνα και 600,00 €, στο μισθό πέντε εργαζομένων. 

Ζητά να αποδοθούν άμεσα τα παρανόμως παρακρατηθέντα ποσά των δεδουλευμένων των εργαζομένων, και να γίνει άμεσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για να δοθούν άμεσα εξηγήσεις από το Δήμαρχο Κώστα Λύρο και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Γιώργο Σωτηρακόπουλο.

Το δελτίο τύπου:

Η Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου συνεχίζοντας απροκάλυπτα τις αντιδημοκρατικές κι αντεργατικές της πρακτικές περιέκοψε, κατά 150,00 το μήνα και 600,00 € συνολικά, το μισθό πέντε εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» (ειδικότητα οικιακοί βοηθοί), όπως  διαπίστωσαν οι ίδιοι πριν λίγες μέρες όταν έγινε  καθυστερημένα η πληρωμή τους  για το Α΄ τετράμηνο του 2020. Αντί να τους χορηγήσει το επίδομα που πήραν όλοι οι εργαζόμενοι στους κλάδους υγείας και ψυχικής υγείας τους παρακράτησε και από τα δεδουλευμένα! Δηλαδή, «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι», όπως λέει κι ο λαός.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ