2020-06-24 17:18:40
Φωτογραφία για Τζόνσον: Τέλος στο μέτρο της απόστασης των δύο μέτρων στη Βρετανία
Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ανακοίνωσε σήμερα την χαλάρωση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης από τα δύο μέτρα στο ένα μέτρο ύστερα από τις

ασφυκτικές πιέσεις που είχε δεχθεί από πολλά στελέχη της κυβέρνησής του.

Επιπλέον, δήλωσε ότι παμπ, βιβλιοθήκες, κομμωτήρια , μουσεία και γκαλερί θα ανοίξουν στις 4 Ιουλίου στη Βρετανία με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μπόρις Τζόνσον να ανακοινώσει σήμερα σε ομιλία του ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία θα είναι για την χώρα του «η δική μας "Ημέρα της Ανεξαρτησίας"» .

Με τα κρούσματα και τους θανάτους από τη νόσο Covid-19 να μειώνονται διαρκώς στη χώρα, η 4η Ιουλίου θα είναι το «Σούπερ Σάββατο» στην Βρετανία, όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail».

Σύμφωνα με το Reuters, ο Τζόνσον αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα το τελευταίο στάδιο του ανοίγματος της οικονομίας δίνοντας το πράσινο φως στην επαναλειτουργία κλειστών χώρων όπως χώρων ψυχαγωγίας και τέχνης.

Όμως, τα γυμναστήρια, τα spa και τα νυχτερινά κέντρα θα παραμείνουν κλειστά καθώς εξακολουθούν να ενέχουν μεγάλο κίνδυνο για την εξάπλωση της νόσου, όπως υποστήριξε.

«Όσο περισσότερους τομείς ανοίγουμε, τόσο πιο σημαντικό είναι να ακολουθούν όλοι τις οδηγίες κοινωνικής απόστασης. Δεν θα διστάσουμε να αντιστρέψουμε αυτά τα βήματα αν ο ιός τεθεί εκτός ελέγχου», αναφέρει πηγή από το γραφείο του Συντηρητικού πρωθυπουργού της Βρετανίας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ