2020-06-29 19:00:23
Φωτογραφία για Γυναίκα χωρίς όνομα:  με καταιγιστικές εξελίξεις το τέλος
Ειναι γεγονός η σειρά που τόσο αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό φτάνει στο τέλος της. Ένα τέλος ανατρεπτικό και συγκλονιστικό για την " Γυναίκα χωρίς όνομα ". Η σεναριογράφος , Μαρία Γεωργιάδου κατάφερε να κάνει το κοινό να "κολλήσει" με την σειρά  εδώ και δύο χρόνια.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στα επεισόδια που προβάλλονται αυτή την στιγμή βλέπουμε πως η μικρή Μελίτη κόρη της Μαρίνας εξαφανίστηκε ,την έχουν απαγάγει. Η Κάτια τώρα προσπαθεί να βρει με ποιον τρόπο συνδέεται η Μάρθα με τον Γεράσιμο Χατζή όσο αφορά την αρπαγή της Μελίτης. Ο Φώτης προσπαθεί να στριμώξει την Μάρθα για να του πει που βρίσκεται η Μελίτη,αυτή όμως αρνείται τα όσα της καταλογίζουν. Και ενώ τα περιθώρια τελειώνουν η Μάρθα παίρνει την απόφαση να πάρει την Μελίτη και να φύγουν εκτός Ελλάδας . Το μικρό κορίτσι καταλαμβάνοντας πως έχει η κατάσταση προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να φύγει από το σπίτι που είναι εγκλωβισμένο και να επικοινωνήσει με την μητέρα της. Θα δούμε πως ο Κωστής και η Μαρίνα θα βρεθούν πολύ κοντά στο να ξεσκεπάσουν την Μάρθα και να βρουν την κόρη τους ,όμως φτάνοντας στο σπίτι της Μάρθας αντιλαμβάνονται πως δεν είναι μέσα ούτε αυτή αλλά ούτε και η Μελίτη. Η Μαρίνα πανικόβλητη σπεύδει στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να αναφέρει τις υποψίες της.


 Και ενώ οι προσπάθειες να βρεθεί η Μάρθα συνεχίζονται, Η Μελίτη καταφέρνει να δραπετεύσει από την ίδια. Επικοινωνεί με την μητέρα και την οικογένεια της και η ιστορία τελειώνει ομαλά. Η Μάρθα ωστόσο εξακολουθεί να τους βασανίζει. Και ενώ η Μελίτη επέστρεψε σε καλά χέρια και στην οικογένεια της, η μέρα της δικής για την Κάτια και την δολοφονία του Νίκου, επισκιάζει την χαρά που επικρατεί. Η Κάτια ανησυχεί καθώς κατηγορείται για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε και μπορεί ακόμη να καταδικαστεί. Ο Αργύρης από την άλλη ο οποίος πλέον έχει παντρευτεί την Εύα, δεν μπορεί να βγάλει ούτε λεπτό την Κάτια από το μυαλό του και με την βοήθεια του γιου του Γιάννη καταφέρνει να την συναντήσει δίνοντας της δύναμη. Η κατάθεση του Αργύρη αλλα και του Φώτη φαίνεται πως δημιουργούν ένα κλίμα θετικό προς την Κάτια και έτσι ο Εισαγγελέας προτείνει συμβιβασμό στην Μαρίνα ,κάτι το οποίο την βάζει σε σκέψεις. 

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ