2020-06-30 10:40:17
Φωτογραφία για Μαντώ:Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, αλλά ως συνθέτης.
Στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και στον Αρτ,παραχώρησε συνέντευξη η τραγουδίστρια Μαντώ. H επιτυχημένη τραγουδίστρια της δεκαετίας των 90s,μίλησε για την συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο, για το αν θα πήγαινε ξανά στην Evrovision ,καθώς και που ξόδεψε τα πρώτα της χρήματα.

«Το τραγούδι “Θέλει άνεμο η αγάπη” δεν το ήθελε η εταιρεία μου, το μισούσε. Τα ωραιότερα τραγούδια τα έχει γράψει ο Φοίβος. Η εταιρεία μου μού είχε προτείνει να κάνω ντουέτο με τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε Αντώνη Ρέμο. Στην αρχή το σκέφτηκα, αλλά μετά είδα έναν άνθρωπο που είχε ένα λαμπρό πνεύμα και μία τέτοια θέληση και αγάπη γι’ αυτό που κάνει και είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα φτάσει πολύ ψηλά.

Ήταν λάθος μου που κάποια στιγμή τραγούδησα λίγο πιο λαϊκό ρεπερτόριο, όπως το τραγούδι “Προδοσία”. Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, αλλά ως συνθέτης. Έχω κλάψει με το τραγούδι “Όλες οι αισθήσεις μου”, ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε το θαύμα του σε αυτό το τραγούδι, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.


Ήταν μια περίοδος, τη δεκαετία του ‘90 που δεν θυμόμαστε πόσα παίρναμε, κανένας, δεν ξέραμε τι είχαμε από χρήματα. Με τον πρώτο μου μισθό είχα αγοράσει ρούχα. Έχω κάνει εξαντλητικές δίαιτες και αυτό κατέληξε στο να αποκτήσω θυρεοειδή», ανάφερε μεταξύ άλλων η Μαντώ.

Η ίδια ωστόσο προχώρησε σε αποκαλύψεις που δεν γνωρίζαμε. Την δεκαετία των 90s έκανε πολύ συχνά δίαιτες ,κάτι που δεν συνιστά στα νέα κορίτσια .«Τότε ήμουν σε μια διαρκή δίαιτα. Έμενα δύο μέρες νηστική, έτρωγα μισό γεύμα και το βράδυ τίποτα. Έκανα πράγματα τα οποία είναι ανεπίτρεπτα και δεν συνιστώ να τα κάνει καμία κοπέλα γιατί κατέληξα να έχω θυρεοειδή»,τόνισε η καλλιτέχνιδα.

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ