2020-07-11 10:30:16
Φωτογραφία για Σίσσυ Χρηστίδου: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
Η παρουσιάστρια του "Έλα Χαμόγελα" Σίσσυ Χρηστίδου, κατέχει το δικό της κανάλι στο YouTube. Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το κανάλι της δίνει συμβουλές στο κοινό της και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της στην δουλειά αλλα και με τα παιδιά της.

Χθές ανέβασε ένα βίντεο με τίτλο "Τι ρώτησε πάλι το στόμα σας;;" στο οποίο οι ακόλουθη της στο YouTube της έκαναν ερωτήσεις. 

Μεταξύ των όσων είπε, αναφέρθηκε και στο διαζύγιο της με τον τραγουδιστή των "Onirama" ,Θοδωρή Μαραντίνη. 

« Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Παρόλα αυτά, θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή. Τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή γιατί η  οικογένειά μας παραμένει» ανάφερε.


«Αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο» συμπλήρωσε ακόμη η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ παράλληλα τόνισε: «Ό,τι λοιπόν, βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερα γίνεται μεταξύ μας, επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά.  Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες. Θεωρώ πολύ σημαντικό να μπορείς να βάζεις προτεραιότητες, να αφήνεις τα δικά σου προσωπικά συναισθήματα ή θυμούς ή πικρία στην άκρη και να μπορείς να είσαι με τον πατέρα των παιδιών σου όσο καλύτερα μπορείς» τόνισε η παρουσιάστρια.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ