2020-07-11 15:38:14
Φωτογραφία για Επίσκεψη Ελπιδοφόρου σε Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης
«Είστε στις προσευχές μου και στην καρδιά μου» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος Μία επίσκεψη με ιδιαίτερους συμβολισμούς και πολλαπλά μηνύματα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αμερική Ελπιδοφόρος.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε στο 19ο αστυνομικό τμήμα του Μανχάταν, το οποίο εδρεύει στο κεντρικό Μανχάταν και έχει στη δικαιοδοσία του την περιοχή στην οποία βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνομίλησε με την επικεφαλής του τμήματος κάπτεν Κάθλιν Γουόλς και με πολλούς αστυνομικούς των υπηρεσιών του τμήματος, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι Ελληνοαμερικάνοι Στέφεν Κουτσουμπάρδης, Παναγιώτης Κουτσουλιδάκης και Ειρήνη Πρέντζα.

«Είστε στις προσευχές μου και στην καρδιά μου» είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος εξαίροντας τον ρόλο, ειδικά αυτή περίοδο της δοκιμασίας της πανδημίας, των αστυνομικών αρχών, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία αφιερώνουν όλο τους το είναι στην υπηρεσία των πολιτών τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους κανόνες και προστατεύοντας τα ανθρώπινα, πολιτικά και κοινωνικά του δικαιώματα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ