2020-07-23 12:11:27
Φωτογραφία για Audi Q5 ABT425
ΑΒΤ που ειδικεύεται στις αναβαθμίσεις των μοντέλων του Ομίλου VW, για πρώτη φορά «ασχολείται» με την αναβάθμιση υβριδικού μοντέλου και το κάνει για μια από τις πιο δυναμικές περιπτώσεις της γκάμας της Audi. Το Audi Q5 TFSI e Quattro, είναι μια περίπτωση υβριδικού μοντέλου από αυτές που «τραβούν» την προσοχή των petrolheads καθώς αποδίδει σε stock μορφή, 357 ίππους- 214 από τον TFSI και 143 από τον ηλεκτρικό κινητήρα.

Με τα εργοστασιακά δεδομένα, το SUV της Audi είναι ικανό να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 5,3 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα είναι 240 χλμ./ώρα. Η ΑΒΤ επεμβαίνει όπως ήταν το αναμενόμενο, στον TFSI και στέλνει την συνολική απόδοση στους 425 ίππους. Για τις επιδόσεις της βελτιωμένης εκδοχής, η ABT δεν έχει κάνει ακόμα ανακοινώσεις, οπότε δεν ξέρουμε τι έχει «κερδίσει» το μοντέλο και σε πιο επίπεδο.

Σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, οι 20άρες ζάντες της σειράς GR που προτείνει η ABT, είναι το σημαντικότερο στοιχείο διαφοροποίησης. Αντίστοιχα και στο εσωτερικό, λίγα είναι τα στοιχεία που προδίδουν την επέμβαση της ΑΒΤ, με τους πιο παρατηρητικούς να διακρίνουν το κάλυμμα στο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα αλλά και τη διαφορετική λαβή του επιλογέα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ