2020-07-23 12:06:26
Φωτογραφία για Παράταση έως τις 28 Αυγούστου για τις φορολογικές δηλώσεις – Παραμένουν 8 οι δόσεις
Παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 28 Αυγούστου ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Ο υφυπουργός προσέθεσε, πως οι δόσεις αποπληρωμής παραμένουν 8 και τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να συνεχίζει να βοηθά την ελληνική οικογένεια.

Η παράταση κρίθηκε αναπόφευκτη, καθώς ενώ απομένουν μόλις 6 ημέρες για την εκπνοή της προθεσμίας (29 Ιουλίου), οι φορολογικές δηλώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα ξεπερνούν τα 1,6 εκατομμύρια.

Έχουν υποβληθεί περίπου 4,8 εκατομμύρια δηλώσεις επί συνόλου 6,4 εκατομμυρίων, όταν πέρυσι ο αντίστοιχος αριθμός των δηλώσεων (Ε1) που είχαν υποβληθεί την ίδια περίοδο ανέρχονταν σε 5,4 εκατομμύρια.

Σημειώνεται ότι η φορολογική διοίκηση έχει ήδη τροποποιήσει το δοσολόγιο των πληρωμών φόρων εισοδήματος σε οκτώ μηνιαίες –από τρεις διμηνιαίες– μετά τη δημοσίευση των σχετικών διατάξεων στο ΦΕΚ (από τις 17 Ιουλίου) και η προθεσμία πληρωμής της πρώτης δόσης εκπνέει στις 31 Ιουλίου τόσο για τα φυσικά όσο και για τα νομικά πρόσωπα.

Πηγή: ΕΡΤ
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Audi Q5 ABT425
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Audi Q5 ABT425
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ