2020-07-25 12:17:15
Φωτογραφία για “Ταπεινός δούλος του Θεού, πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης”
Ζωντανές εμφανίσεις μετά κοίμησιν

Μια κυρία από τις Σέρρες είχε κάνει την προσευχή ευχελαίου, που έδινε ο παπά Γιάννης (κι έγιναν πολλά θαύματα όσο ζούσε) για την κόρη της, που είχε δυνατούς πόνους στο χέρι της. Τον είδε σε όραμα το προηγούμενο βράδυ να σταυρώνει την κόρη της κι έγινε καλά.

Ήρθε στη Θεία Λειτουργία, που γινόταν στην εκκλησία των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, την οποία έκτισε ο παπά Γιάννης, της Σταυροπροσκυνήσεως δύο χρόνια μετά την κοίμησή του. Την ώρα της θείας Λειτουργίας τον είδε στην Αγία Τράπεζα, σκυφτό, να προσεύχεται. Την ίδια στιγμή τον έβλεπε και η κόρη του.

Στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής (που έχει ο πατήρ το πετραχήλι του), την ώρα της Θείας Λειτουργίας, στη μεγάλη Είσοδο, κάποιες γυναίκες τον είδανε να ακολουθεί τον ιερέα, που κρατούσε τα Τίμια Δώρα. Φορούσε άσπρη στολή. Μία γυναίκα τον ρώτησε ποιός είναι. Κι εκείνος απάντησε: “Ταπεινός δούλος του Θεού, πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης”.


Πέρυσι στις 30 Νοεμβρίου 2015 στην εκκλησία του Αγίου Πορφυρίου, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, έγιναν τα εγκαίνια του ναού. Όταν τελείωσε η θεία Λειτουργία, ανάμεσα στους εκκλησιαζομένους ήταν και οι γυναίκες από την Κατερίνη. Πλησίασαν έναν γέροντα ιερέα και μίλησαν μαζί του για πολλή ώρα. Αναπαύτηκαν από τα λόγια του και ζήτησαν να τις εξομολογήσει. Τότε τις είπε, πως έχει παραδώσει το πετραχήλι του στον π. Σωτήρη και να πάνε σε κείνον να εξομολογηθούν. Τις είπε να γράψουν το όνομά του, Καλαΐδης Ιωάννης, ότι αυτός τις στέλνει, για να μην το ξεχάσουν. Έδωσε και το τηλέφωνο της κόρης του, για να τους εξηγήσει πώς θα τον βρούνε. Όταν πήγαν στον π. Σωτήρη, φανταστείτε την έκπληξή τους, όταν βγάζοντας τη φωτογραφία του π. Ιωάννη από την τσέπη του, τις ρώτησε αν τον γνώριζαν ενόσω εκείνος ζούσε. Εκείνες το αρνήθηκαν, αλλά ήταν συγκλονισμένες, γιατί φίλησαν το χέρι του ολοζώντανα.

Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες για ζωντανές εμφανίσεις να λειτουργεί, να κοινωνεί, βοηθώντας έτσι τους ιερείς.
paraklisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ