2020-08-18 09:48:17
Φωτογραφία για Γιούαν ΜακΓκρέγκορ: Η «εκδίκηση» της Ελληνίδας πρώην συζύγου
Η Εύη Μαυράκη «μίλησε» στο δικαστήριο - Μεταξύ πολλών άλλων, πήρε και τα μισά

από τα έσοδα του διάσημου ηθοποιού από τις ταινίες του Star Wars!

Τα μισά έσοδα από την άκρως πετυχημένη παρουσία του σε τέσσερις ταινίες του Star Wars καλείται να δώσει στην πρώην σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας, Εύη Μαυράκη, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ. Ο διάσημος ηθοποίος έκανε αίτηση για διαζύγιο το 2018, αλλά μάλλον δεν είχε σταθμίσει σωστά τις συνέπειες, καθώς δύο χρόνια μετά, το δικαστήριο επικδίκασε ως διατροφή τα μισά έσοδα από το συμβόλαιο του Star Wars.

Αυτό «μεταφράζεται» σε μία βίλα 5 εκατ. δολαρίων στο Λος Άντζελες, πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα από τη συλλογή του διάσημου ηθοπιού, πάνω από 500.000 δολάρια σε μετρητά και κοσμήματα, 15.000 δολάρια τον μήνα για τη διατροφή των παιδιών, 40.000 δολάρια τον μήνα για την ίδια, καθώς και ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ηθοποιού από τις ταινίες Angels And Demons, The Men Who Stare At Goats και Moulin Rouge.


Το ζευγάρι θα μοιραστεί την κοινή νομική και φυσική επιμέλεια της νεότερης κόρης τους, της 9χρονης Anouk.

Παρόλα αυτά, το ζευγάρι άφησε στην άκρη τις διαφορές του και την Παρασκευή οργάνωσε κοινό πάρτι για τις μεγαλύτερες κόρες τους Esther και Jamyan - το παιδί που υιοθέτησαν από τη Μογγολία - για να τους γιορτάσουν την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο.

Η Εύη Μαυράκη είχε κατηγορήσει τον διάσημο ηθοποιό ότι την είχε απατήσει, δρομολογώντας τις εξελίξεις για το διαζύγιο.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού Κλάρα εμφανίστηκε εξαγριωμένη με τον πατέρα της, περιγράφοντας τον περασμένο Ιούλιο τον πατέρα της ως «σκουπίδι». Μάλιστα, ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram με τον πατέρα της και την κυρία Winstead να φιλιούνται στο πάρτι Vanity Fair Oscars το 2014.

Ποια είναι η Ευη Μαυράκη

Η βρετανική εφημερίδα Sun ήταν εκείνη που πρώτη δημοσίευσε ένα σετ από παπαράτσι φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού Γιούαν Μακγκρέγκορ και της συμπρωταγωνιστριάς του στην σειρά «Fargo», Μαίρης-Ελίζαμπεθ Γουάνστιντ το 2017. Η πιο ενδιαφέρουσα από αυτές απεικόνιζε τον σταρ του «Trainspotting» να φιλιέται παθιασμένα στο στόμα με την τηλεοπτική παρτενέρ του μέσα στο εστιατόριο «The Good Life Eatery» του Λονδίνου. Ήταν κατά εμφατικό τρόπο τα αποκαλυπτήρια του τέλους ενός γάμου που κράτησε λίγο παραπάνω από δύο δεκαετίες ανάμεσα στον σταρ του Χόλιγουντ και την Ελληνίδα σύζυγό του Εύα Μαυράκη ή Ηβ όπως είναι ευρύτερα γνωστή.

Η δημοσίευση των φωτογραφιών έφερε ξαφνικά στο προσκήνιο την 51χρονη διάσημη παραγωγό.

Την ίδια ακριβώς περίοδο η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου Μαίρη-Ελίζαμπεθ Γουάνστιντ, ανακοίνωσε την λήξη του γάμου της με τον σύζυγό της Ράιλι Στιρνς. Τότε όμως κανείς δεν υποψιαζόταν ότι στην ζωή της είχε μπει ο πρωταγωνιστής του «Star Wars», αυτός με τον οποίο φιλιόταν με πάθος στο γνωστό εστιατόριο του Λονδίνου, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των πελατών γύρω τους.

Η Εύα της Ντορντόν Η Ντορντόν είναι μια πανέμορφη πόλη στην επαρχία της Ακουιτάνης στην Γαλλία, η οποία διασχίζεται από τον ομώνυμο ποταμό και έχει γίνει γνωστή για τα χίλια πεντακόσια περίπου chateaux που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Εκεί, στις 22 Ιουνίου του 1966, γεννήθηκε η Εύα Μαυράκη από Έλληνες γονείς που είχαν μεταναστεύσει στην Γαλλία για μια καλύτερη ζωή, την οποία βρήκαν στην πανέμορφη αυτή περιοχή. Μεγαλώνοντας, εισήλθε, νεαρή ακόμη κοπέλα στην βιομηχανία του θεάματος, δουλεύοντας για πρώτη φορά στο πλευρό του Στίβεν Φρίαρς, ως βοηθός καλλιτεχνικής διεύθυνσης, όταν ο τελευταίος σκηνοθετούσε τις «Επικίνδυνες Σχέσεις».

Ήταν μόλις είκοσι δύο χρονών και οι μετοχές της στον χώρο, ανέβαιναν σταθερά, χρίζοντάς την τελικά παραγωγό ενώ στις σημαντικότερες δουλειές της ανήκουν οι «Δυο καπνισμένες κάννες» του Γκάι Ρίτσι, το «Bandit Queen» και η κωμωδία «Imagine me & you».

Η γνωριμία της με τον Γιούαν Μακγκρέγορ έγινε στα μέσα περίπου της δεκαετίας του '90, στα γυρίσματα της βρετανικής σειράς «QC Kavanagh». Μέχρι τότε ο ηθοποιός, που δεν ήταν ακόμη το μεγάλο όνομα, δεν φημιζόταν για την σταθερότητα των σχέσεών του, κάτι που άλλαξε όταν άρχισε να βγαίνει με την Εύα. Όπως είχε πει σε συνέντευξή του λίγα χρόνια μετά, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι με αυτή την γυναίκα ήθελε κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση.

Ο γάμος τους έγινε σε ένα μικρό γαλλικό χωριό και λίγους μήνες μετά γεννήθηκε η πρώτη από τις τέσσερις κόρες του ζεύγους, η Κλάρα, που σήμερα σπουδάζει φωτογραφία στην Νέα Υόρκη. Ακολούθησαν η Έσθερ, η Ανούκ και η Τζαμιγιάν, ένα κοριτσάκι από την Μογγολία το οποίο υιοθετήθηκε από το ζεύγος και μεγαλώνει στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ