2020-08-20 07:00:09
Φωτογραφία για Ανησυχία για την ενίσχυση του ιικού φορτίου στη χώρα
Σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid-19 μπαίνουν από την Παρασκευή και για δέκα μέρες Χαλκιδική και Μύκονος. Η απόφαση ελήφθη μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων να παραμένει σταθερά υψηλός.

Tα νέα δεδομένα όσον αφορά στην εξέλιξη τη πανδημίας στη χώρα μας τέθηκαν επί τάπητος στην τηλεδιάσκεψη που είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους συναρμόδιους φορείς. Χθες καταγράφηκαν 269 νέα κρούσματα, από τα οποία 98 στην Αττική, 70 στη Θεσσαλονίκη, 10 στις Κυκλάδες και τα υπόλοιπα σε διασπορά σε άλλες Περιφέρειες της χώρας.

Θετικοί βρέθηκαν 14 εργαζόμενοι, γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα όλοι οι εργαζόμενοι της Α Παθολογικής Κλινικής και το νοσοκομείο να μην δέχεται κρούσματα για νοσηλεία ως την Παρασκευή προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία της απολύμανσης.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί ανέρχονται σε 233, καθώς κατέληξε άλλος ένας ηλικιωμένος από τον Οίκο Ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ