2020-08-29 20:07:45
Φωτογραφία για Πήρε τον Πέπε ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Γκιμαράες και τελειώνει τη μεταγραφή του Πέπε, τον οποίο ήθελε

 διακαώς ο Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει το κενό του Γκιγιέρμε.Ο Πέπε ήταν ο διακαής πόθος. του Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει το κενό του Γκιγιέρμε στη μεσαία γραμμή.

 Ο Ολυμπιακός παρά τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν και τις αντιρρήσεις της Βιτόρια πάλεψε τη μεταγραφή του 23χρονου χαφ και τελικά κατάφερε να τη φέρει στο σημείο που ήθελε για να την κάνει.

Όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Γκιμαράες για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν επίσημη πρόταση, η οποία ήταν ύψους 4 εκατ. ευρώ και η οποία έγινε αποδεκτή από το πορτογαλικό κλαμπ.

Ο ίδιος ο παίκτης πίεσε πολύ όλες αυτές τις ημέρες προκειμένου να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αφού τον είχε ενημερώσει και ο Πέδρο Μαρτίνς πως θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Ο ρόλος του Πέπε ήταν καθοριστικός για να κλείσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.


Και σε αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή από τον Πειραιά τηρούν σιγή ιχθύος. Δεν αλλάζουν την τακτική που ακολουθούν στις μεταγραφές και δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό για τη μεταγραφή του Ολυμπιακού με τη Γκιμαράες. Ήδη αυτό που λέγεται από την Πορτογαλία είναι ότι ο παίκτης έχει ενημερωθεί πως θα αναχωρήσει άμεσα για την Ελλάδα.

Πρόθεση του Ολυμπιακού, άλλωστε ήταν να τελειώσει γρήγορα η μεταγραφή του παίκτη και να έρθει στη χώρα μας για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ