2020-08-30 01:50:52
Φωτογραφία για McLaren Speedtail
H φόρτιση ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων προκαλεί αρκετές φορές

«πονοκέφαλο» στους ιδιοκτήτες, είτε λόγω της χρονικής διάρκειας που απαιτείται, είτε συμβατότητας του σταθμού φόρτισης. Και στα δύο χρειάζεται η φυσική σύνδεση μεταξύ του αυτοκινήτου και του δικτύου.

Σε αυτά τα σενάρια δίνει λύση η εταιρεία Lumen Freedom, με το νέο της σύστημα ασύρματης φόρτισης για τη McLaren Speedtail. Με το συγκεκριμένο σύστημα ο οδηγός παρκάρει το αυτοκίνητό του πάνω από μία ειδική πλάκα, τοποθετημένη στο γκαράζ του σπιτιού του, η οποία δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που είναι αρκετό για να φορτίσει την μπαταρία του hypercar μοντέλου σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως ανακοινώνει ο Αυστραλός κατασκευαστής, το σύστημα μπορεί, ανάλογα τις απατήσεις να διαφοροποιήσει την ισχύ της φόρτισης ανάμεσα στα 3,7kW και τα 22kW. Η χαμηλότερη τιμή ουσιαστικά εξυπηρετεί περιπτώσεις φόρτισης όλο το βράδυ, η υψηλότερη ενδείκνυται για σύντομες στάσεις. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή αγοράς του συγκεκριμένου αξεσουάρ, αν και οι ιδιοκτήτες της Speedtail δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να το αποκτήσουν. Να αναφέρουμε ότι το δημιούργημα της McLaren είναι το δεύτερο μετά την P1, υβριδικής τεχνολογίας μοντέλο της εταιρείας με ισχύ 1.050 ίππους και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 403 χλμ./ώρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ