2020-09-03 09:59:21
Φωτογραφία για Έρευνα της αστυνομίας αποκαλύπτει θησαυρό
Ένας έλεγχος ρουτίνας στη Μασαχουσέτη οδήγησε τελικά στην ανακάλυψη μιας μεγάλης παράνομης επιχείρησης αλλά και μιας απίθανης συλλογής με σπάνιες Toyota Supra, BMW M3 κ.α.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν όταν σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας της Μασαχουσέτης ο 41χρονος Cory Taylor βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ποσότητα μαριχουάνας όμως το τέλος της ιστορίας είναι άκρως εντυπωσιακό καθώς περιλαμβάνει την ανακάλυψη 45 σπάνιων αυτοκινήτων.

Μετά από έλεγχο του ιστορικού του η αστυνομία οδηγήθηκε σε ένα παλιό σταθμό πυροσβεστικής τον οποίο ο Taylor είχε μετατρέψει στο πολυτελές σπίτι του και όχι μόνο. Ο έλεγχος στο ακίνητο αποκάλυψε μεγάλες ποσότητες μαριχουάνας, χαρτονομίσματα χιλιάδων δολαρίων, 24 όπλα με πυρομαχικά αλλά και 8 εξωτικά αυτοκίνητα. Στη συνέχεια μάλιστα αντίστοιχος έλεγχος στο πατρικό σπίτι του Taylor αποκάλυψε άλλα 37 αυτοκίνητα σε μεγάλο γκαράζ που υπήρχε στην ιδιοκτησία. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Taylor πρέπει να είχε ιδιαίτερη προτίμηση στις Mk4 Toyota Supra καθώς βρέθηκαν οκτώ τέτοια μοντέλα καθώς και τρία Nissan GT-R, πέντε BMW E46 M3 και τρείς E92 M3 αλλά και αρκετά ακόμα σπάνια μοντέλα.


Προς το παρόν ο Taylor αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικές με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και ξέπλυμα χρημάτων όμως η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει εάν τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στην κατοχή του είχαν εμπλακεί σε παράνομες δραστηριότητες ενώ φυσικά πολλοί θα περιμένουν να μάθουν σχετικά με την τύχη τους από εδώ και πέρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ