2020-09-09 15:49:46
Φωτογραφία για Σοκ! Νεκρός αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ σε τροχαίο – Σε σοβαρή κατάσταση συνάδελφός του
Ένας άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στον Άγιο Κοσμά, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, στο.. ύψος του κλειστού γυμναστηρίου του Ελληνικού. Επίσης, άλλος ένας αστυνομικός που επέβαινε στη μηχανή έχει τραυματιστεί σοβαρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα εμπλεκόμενα οχήματα είναι δύο αυτοκίνητα και μία μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων, οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Ένας εκ των δύο, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία του πνοή υποκύπτοντας στα τραύματά του. Ο συνάδελφός του νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στην ίδια μοτοσικλέτα εμβολίστηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι οι αστυνομικοί πήγαιναν να συνδράμουν σε φωτιά που βρισκόταν σε εξέλιξη. Την έρευνα έχει αναλάβει η Τροχαία για να εξεταστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ