2020-09-09 14:42:05
Φωτογραφία για Έξι συλλήψεις σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Αττική
Στον εντοπισμό καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Αττικής, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια, προχώρησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και υπάλληλος του καταστήματος, καθώς και τέσσερις παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν στα παράνομα παιχνίδια και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο στο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί 26 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές παράνομων τυχερών παιγνίων, συνδεδεμένοι με κεντρικές μονάδες - server, ενώ οι χώροι επιτηρούνταν με εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες.

Από την έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών, 4 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών (server), 31 οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, καταγραφικό μηχάνημα με USB stick, 6 κάμερες, 3 ασύρματα τηλεχειριστήρια (μπουτόν), 950 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (Δ.Δ.Δ.Υ.), το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server) θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω διερεύνηση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ