2020-09-14 16:29:44
Φωτογραφία για Μπουφάλ: Ο μάγος που «χτυπάει» ο Ολυμπιακός με τη ντρίμπλα του Μέσι
]

Ποιος είναι ο Σοφιάν Μπουφάλ που αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Γιατί φεύγει από τη Σαουθάμπτον

 και πόσα χρήματα είχε ξοδέψει για να τον πάρει.Σοφιάν Μπουφάλ, αυτός είναι ο εξτρέμ που "χτυπάει" ο Ολυμπιακός για ....να ενισχύσει τα άκρα της επίθεσης του. Ένας ποδοσφαιριστής με τρομερό ταλέντο και απίστευτες δυνατότητες. 

Είναι ο παίκτης που αρέσει στον κόσμο να βλέπει, να ξεσηκώνει την κερκίδα. Βέβαια είναι και παίκτης που αρέσει στον προπονητή, διότι αν δεν μπορούσε να το κάνει αυτό δεν θα συζητάγαμε τώρα το όνομα του.

Ο Χάσενχιουτλ σε πρόσφατες δηλώσεις του για τον Μπουφάλ είχε πει: «Δεν ταιριάζει στην ομάδα μας και είναι καλύτερο για τον ίδιο να φύγει να πάει κάπου να δείξει το ταλέντο του. Είναι ο ιδανικός παίκτης για να δώσει λύσεις στην επίθεση μίας ομάδα ς και να ανοίξει άμυνες», είχε πει ο προπονητής που τον έχει εκτός πλάνων. 

Οι Πειραιώτες έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διαπραγματεύσεων με την πλευρά του παίκτη για να προχωρήσει αυτή η σημαντική μεταγραφή.

Ο Μπουφάλ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία της Ανζέ, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Λιλ, από εκεί για τη Σαουθάμπτον το καλοκαίρι του 2016, ενώ τη σεζόν 2018-2019 έπαιξε δανεικός στη Θέλτα. Σύμφωνα με τους Άγγλους ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπέτις, αλλά και της Σίβασπορ

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ