2020-09-14 17:40:14
Φωτογραφία για Τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον πέμπτο κύκλο του   «Έλα στη θέση μου»
Η αγαπημένη σειρά  «Έλα στη θέση μου» επιστρέφει στις οθόνες μας για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Πολλές ανατροπές,εκπλήξεις αλλα και νέα πρόσωπα έκπληξη θα εισβάλουν στην καθημερινή σειρά του ALPHA. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΜΥtν», από τα πρώτα επεισόδια του Οκτωβρίου θα δούμε να γίνεται ένα χρονικό άλμα του ενός έτους και οι νέες αφίξεις γίνονται οι καταλύτες που θα ταράξουν τα νερά της επαγγελματικής, αλλά κυρίως της συναισθηματικής ζωής των ηρώων μας.

Αυτές θα είναι οι νέες αφίξεις:

Η Κέντρα Θεοχάρους – (Ειρήνη Φαναριώτη) είναι κόρη ενός Ελλη­νοκύπριου βαθύπλουτου επιχειρηματία και τη βρίσκουμε παντρεμένη με τον Αχιλλέα. Εκεί­νη, με την οικονομική δύναμη και την ισχυ­ρή προσωπικότητα της θέλει να πουληθεί η Sofo το συντομότερο και να επιστρέψουν με τον Αχιλλέα στην Αγγλία για να ζήσουν εκεί τη ζωή τους.

Η Μιράντα – (Μαρία Ανδρούτσου) πριν από δύο χρόνια, είχε αποφα­σίσει να φύγει από την αυλή και να ακολουθή­σει έναν παλιό της έρωτα στην Αμερική, κα­θώς έβλεπε ότι η κατάσταση με τον Λεωνίδα δεν προχωρούσε. Πλέον, όμως, είναι αποφα­σισμένη να επιστρέψει στην αυλή και να φέρει τα πάνω κάτω. Και επειδή στην Αμερική συνη­θίζεται να βαφτίζουν τους τυφώνες, η Μιράντα έρχεται με ταχύτητα τυφώνα στη ζωή του Λε­ωνίδα αλλά και γενικότερα.


Η Θάλεια Καρδάση – (Φιόνα Γεωργιάδη), άνεργη και άφραγκη, έχει κληρονομήσει ένα μικρό κτήμα από τη νο­νά της, που, όμως, έχει καταπατηθεί από τον μεγαλοκτηματία που θα πουλήσει τις εκτά­σεις του στον Βλάση. Και αυτό γιατί ο τελευ­ταίος θέλει να δημιουργήσει έναν ιδιότυπο οι­κισμό για τουριστική 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ