2020-09-16 01:05:10
Φωτογραφία για Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης-πρόκρισης του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα
«Θα κάνουμε το ίδιο με Κράσνονταρ και ελπίζουμε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας», 

τόνισε ο διεθνής μπακ του Δικέφαλου του Βορρά

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης-πρόκρισης.. του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα, στα προκριματικά του Champions League.

Αν έρθει κάτι που ευχαριστεί εμένα και την ομάδα, τότε θα το συζητήσω με τον κύριο Ιβάν».

Ο διεθνής μπακ έφτιαξε και τα δυό γκολ ..του «Δικεφάλου του Βορρά» και μετά τη λήξη του αγώνα σχολίασε στο OPEN: «Νομίζω εάν δεν δίναμε το 200% δεν θα περνούσαμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) το κάναμε. Δώσαμε το κάτι παραπάνω. Κάναμε κατάθεση ψυχής και τα καταφέραμε. Δουλέψαμε μεθοδικά και φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνουμε το ίδιο με Κράσνονταρ και ελπίζουμε να εκπληρώσουμε το όνειρό μας. Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω στο τέλος να γίνει το όνειρο πραγματικότητα και να μπούμε στους ομίλους για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Οταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος, με ομαδική δουλειά μπορείς να τα καταφέρεις».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του, λέγοντας: «Οταν έχεις άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, το μόνο που σκέφτεσαι είναι η ομάδα σου. Αν έρθει κάτι που ευχαριστεί εμένα και την ομάδα, τότε θα το συζητήσω με τον κύριο Ιβάν».

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ