2020-09-17 12:39:32
Φωτογραφία για Γιωργος Μαυρίδης: «Με χρεώσατε ότι εγώ μάλωνα;με δικάσατε χωρίς να με ρωτήσετε;»





Ο Γιώργος Μαυρίδης γύρισε από το Μεξικό μετά την περιπέτεια που είχε και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους και πριν καν ξεκινήσουν οι ερωτήσεις, ο tattoo artist τους ρώτησε χαρακτηριστικά «πώς με δικάσατε χωρίς να με ρωτήσετε;».

Και στην συνέχεια είπε: «Οι δικοί μου ενημερώνονταν από τις ειδήσεις και γράφονταν πράγματα που με “δίκασαν”. Πώς έβγαιναν οι ειδήσεις και βγάλατε συμπεράσματα; Πώς με χρεώσατε ότι εγώ μάλωνα; Πώς; Mε δικάσατε χωρίς να με ρωτήσετε;»

«Πήγαμε στο Μεξικό για γυρίσματα και μετά θα πηγαίναμε στη Βραζιλία. Δήλωσα τη διεύθυνση ενός καλού μου φίλου. Δεν δεχόντουσαν τη διεύθυνση και ήθελαν να δηλώσω ξενοδοχείο. Μας πήραν τα διαβατήρια, τα κινητά, τα χαρτιά, τα ρούχα, τα πάντα και μας έβαλαν σε ένα κελί. Για 12 ώρες δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε σε κανέναν σε σημείο να πιστεύουμε ότι θα μας εξαφανίσουν

. Δεν μας έδιναν νερό και φαγητό. Κάποια στιγμή κάναμε επεισόδιο για να γίνει κάτι. Μείναμε τρεις νύχτες και πήραμε 2 τηλέφωνα από ένα λεπτό. Ο πρέσβης ήρθε Δευτέρα και εμείς ήμασταν εκεί από το Σάββατο. Τελευταία στιγμή μας δίνουν τα εισιτήρια. Δεν είμαι πακέτο να με στέλνουν όπου θέλουν. Δεν μπήκαμε στο αεροπλάνο επίτηδες γιατί αυτό ήθελαν. Δεν μάλωσα με κανέναν πιλότο. Οι άνθρωποι ήταν παρανοϊκοί. Είδαμε ανθρώπους να αυτοκτονούν με ξυράφια μέσα στη φυλακή. Εσείς προσπαθήστε λίγο να μην δικάσετε τον κόσμο. Έχω και εγώ μάνα και οικογένεια».

Τέλος όσον αφορά τη δυσαρέσκεια του Open, ο παρουσιαστή τόνισε πως το κανάλι θα βγάλει μια ανακοίνωση και θα τα εξηγήσει όλα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ