2020-09-30 15:40:21
Φωτογραφία για Χώρισαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος



Στον χωρισμό φαίνεται πως οδηγούνται η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, μετά από δύο χρόνια γάμου. Η πρώην παίκτρια του «My style rocks» και ο πλαστικός χειρούργος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018 με έναν λαμπερό γάμο στο Τατόι, στον οποίο παρευρέθηκαν πολλά πρόσωπα τις showbiz, ενώ στην δεξίωση που ακολούθησε τραγούδησαν η Έλλη Κοκκίνου και ο Bo. Η είδηση έκανε τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου, ενώ μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού. 

«Τα προβλήματα είχαν αρχίσει το καλοκαίρι, το ζευγάρι είχε έρθει σε μία απόσταση, αλλά δεν έχουν χωρίσει οριστικά. Μίλησα με τον Αριστομένη και μου είπε ότι δεν είναι οριστικός ο χωρισμός. Δεν μένουν μαζί, έχει φύγει από το σπίτι εδώ και τρεις εβδομάδες», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε: «Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έχει μια διάθεση να δείξει ότι είναι ένα διάλειμμα αυτό που γίνεται και θα φανεί μελλοντικά αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

. Στην προκειμένη περίπτωση, η «βρεγμένη γάτα» είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ στη σχέση αυτή, αλλά δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο. Κάπου μπλέχτηκε, το έμαθε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και πάνε στον χωρισμό. Δεν χώρισε η Αλεξάνδρα τον κ. Γιαννόπουλο, ο κ. Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και την έδιωξε από το σπίτι.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ